DNEVNI HOROSKOP za  7.mart:   Ovo nece biti SAVRSEN DAN – nekog ocekuju PROBLEMI U LJUBAVI i na poslu!

DNEVNI HOROSKOP za 7.mart: Ovo nece biti SAVRSEN DAN – nekog ocekuju PROBLEMI U LJUBAVI i na poslu!

6. ožujka 2020. 0 By Lala

VAGA

Vaši ciljevi su jasni, i vi nastojite da ih ostvarite po svaku cijenu.Danas je savršen dan da sebi pružite malu pauzu. Provedite kvalitetno vrijeme sa vašom porodicom i prijateljima.To će vam pružiti dodatnu snagu da nastavite dalje.Očekuju vas lijepi trenutci u krugu vaših najmilijih.

 

ŠKORPIJA

Danas i nije baš savršen da za vas.Očekuju vas nezgodni trenutci kako u ljubavi tako i na poslu.Postali se mnogo nestrpljivi,i sve želite da riješite što prije.To vam danas neće poći za rukom.Sukobi s partnerom vas očekuju,ukoliko ne budete u stanju da smirite svoj temperament.

 

STRIJELAC

Pred vama je dan kako ste ga uvijek zamišljali.Sve vam ide za rukom.Ne volite da te u centru pažnje,ali danas bi to moglo lako da se desi.Vaši prijatelji će vas ugodno iznenaditi.Vi to zaslužujete,jer vaši prijatelji vas mnogo vole i cijene.

 

JARAC

Danas pokušajte da slušate svoje srce .Jedna osoba želi da vam se emotivno približi. Dozvolite da vaše srce odluči za vas. Vaša pozitivna energija će oduševiti sve oko vas. Danas će te biti neodoljivi za drugi spol.

 

VODOLIJA

Veliki su izazovi pred vama. Ne gubite vrijeme na pogrešne osobe. Uživajte sa osobama koje vas cijene i poštuju. Danas je dan savršen za donošenje novih odluka. Imajte u vidu da će se te odluke pozitivno odraziti na vaš emotivni život.

 

RIBA

Danas će te biti zadovoljni sa sobom. Sve za šta ste se do sada borili urodiće plodom. Neke osobe će pokušati da vam pokvare dan, ali to nemojte dozvoliti. Uživaćete u društvu vama dragih ljudi. Vaš partner će imati oči samo za vas.

Stranice: 1 2