Ime ANDJELA je simbol andjeolske ljepote: PRAVA ZAVODNICA, NEZNA i ISKRENA!

Ime ANDJELA je simbol andjeolske ljepote: PRAVA ZAVODNICA, NEZNA i ISKRENA!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

Ime  ANDJELA, simbol je tajanstvene zene, andjeolske ljepote: Zavodnica, njezna i nepristojna,kao djavolak u liku andjela.

Osobe koje nose ovo ime, rasprostranjene su svuda. Ovo ime je medjunarodno, pa je vrlo cesto u regionu, cak i sire.

Mnogi roditelji, svojim cerkama daju ovo ime zeleci im na rodjenju najljepse osobine. A osobine koje posjeduje ovo ime, nalaze se u samom imenu. U imenu su sabrane sve dobre i one najnjeznije osobine, a sabrane u jednu. To je ime ANDJELA.

Ove osobe, sa imenom koje nose moraju da budu dostojne svoga imena.Da ga nose sa cascu svoga bica, sa svim zarom da ga opravdaju. Takodje moraju ponosno da zive kako ne bi necasno okaljale drugo svoje  JA. To znaci prvi prevod svoga drugoga  ja, a to je ANDJEO.

Andjeo je onaj koji obavlja nase poslove, i onaj nas anjeo cuvar. Uvijek je nas sluga, poslanik koji za nas izvrsava mnoge nase poslove. Cuva nas, bodri, vodi kroz zivot, daje nam krila. On podrzava nase letove, a kada vidi da padamo, drzi nas i gura da ne potonemo.

Ali i kada se desi da padnemo nisko, opet nas vuce sa dna, dize iz pepela, i ponovo nam daje krila. Spasava nas od svih nasih propasti. Nase duhovne lomove ojacava, pa nas tako osnazene  gura da opet poletimo. Daje nam nova krila.

Sada vidite zasto je vazno opravdati svoje povjerenje zbog datog imena. A vase ime, ANDJELA, koje je izvedeno od ANDJEO, jasno govori svima. O simbolicnosti imena i drugoj njegovoj strani.

Ime nam nalaze  da se ponasamo zastitnicki prema  svojima, iprema drugima.

Bas kao sto treba da budemo glasnici dobroga dijela, dobrim ljudima. A onih se klonimo koliko mozemo. Mislimo na one manje dobre.Vi ste kao glasnik necega sto je bilo, i vjesnik onoga sto ce doci.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2