Ime ANDJELA je simbol andjeolske ljepote: PRAVA ZAVODNICA, NEZNA i ISKRENA!

Ime ANDJELA je simbol andjeolske ljepote: PRAVA ZAVODNICA, NEZNA i ISKRENA!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

Osobe koje nose ovo ime su izuzetno lijepe, i zenstvene. Pored svoje ljepote posjeduju svoju harizmu, koja je cesto neopisiva. Tesko je dokazati rijecima. Obicno su to ljepotice duge bujne kose, izrazajnih krupnih ociju. Ocaravajuci osmjeh im krasi blistavo lice. izuzetno su privlacne, i pozeljne osobe. One su jakoambiciozne. Ono sto zele one ce ostvariti po cijenu svega. Znaci i da su istrajne u svemu. U zeljama i njihovim ostvarenjima.

Zelje su im velike ali nikadfa nisu nerealne. To govori da imaju mjeru. Oni vole sve ljude i narodnosti, posto ljude dijele na dobre i lose. I nikakve druge podjele ne prave. Ako ih neko uvrijedi, one ce zapamtiti. Nece vratiti istom mjerom. Ali ce poslati poruku pogledom. To znaci da nisu osvetoljubive. Izuzetno su sposobne i vrijedne. Ima i onih koji se  zanose ljepotom, i ponose se svojom ljepotom. To govori da su neke osobe i zaljubljene same u sebe.

Ambiciozne, nadarene, elegantne i njezne istovremeno, velike su zavodnice. Plijene svojom pojavom kuda god prodju. Za njima se okrecu svi.

U ljubavi su odane, zahtjevne i djavolice u liku andjela. Kao osobe pozeljne su u krugu prijatelja. Vedre i nasmijane,  pune pozitivnih vibracija.

Kao supruge i majke, odane, vjerne i pozrtvovane.

Djavolice andjeolskog lika, plijenite  pojavom, a pomenom na ime, budite znatizelju i radoznalost drugih!

Stranice: 1 2