Ime KRISTINA  simbol  BOZANSKOG BICA i CISTE,  BEZGRESNE  DUSE!

Ime KRISTINA simbol BOZANSKOG BICA i CISTE, BEZGRESNE DUSE!

13. ožujka 2020. 0 By Lala

Ime KRISTINA, tako romanticna a bezgresna dusa! Tako dobrodusna, kao dar od boga, nase bozansko bice.

Simbolizuje ne samo ime koje lici na ona  svetovna, nego i potice, kao dar od boga. Ime joj je prosto, skoro sveto.

Ne cudi nas sto osobe sa ovim imenom imaju cistu dusu, cistu kao suza.  Kristina je grckoga porijekla ali je rasprostranjeno i kod nas. Danas vazi za moderno ime danasnjice, pa se pocinje davati sve vise i vise.

Stare osobe koje pamte druga vremena, ovakvo ime smatraju svetinjom. Zato  kod njih izaziva revolt kada se ovakvom i slicnim imenima daju nadimci. Posebno oni koji nisu u skladu sa imenom.

Osobe koje nose ovo ime su jako dobre, bolje reci dobrodusne osobe.  One vole dom porodicu, i za te dvije strane su uvijek pozrtvovane. Bore se za sve ono sto bi ih ispunilo i oplemenilo njihovu dusu. Vrlo su romanticne osobe po prirodi, pa ih zovu zanesenjacima. Njima to ne smeta, jer su poeticne licnosti. Cak im imponuje.Vole miran, sredjen zivot, bez zavrzlama. Bore se kao lavice, da ga sacuvaju, da stvore dom i porodicu, na kojima ce im zavidjeti svi. To je ono cemu teze.

One su osobe koje privlace i imenom, i harizmom. Vrlo su skromne, ali su kao osobe vrijedne i cistunice. Vrlo uspjesne u poslovima kojima se bave. Osim sto su vrlo romamnticne, one su komunikativne.

Osim sto su u sustini njezne, vrlo su sposobne, i izvanredni saradnici sa kolegama.

Kod nji sve ide uporedo. Ljubav i posao, ozbiljnosti skromnost. Kod ovih se osoba sve spojilo u jedno. Kod njih se i suprotnosti privlace, ili idu uporedo. Kada jedna osobina dolazi do izrazaje, druga miruje.

Smjenjuju se naizmjenicno kao  vremenske prilike. Ali nikada burne da prave lom od kojeg sve puca. Uvijek tihe, mirne i stalozene dodju do izrazaja. Kako je to moguce, dokazuje porjeklo njihovog imena.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2