LJUBAVNI  HOROSKOP za 22.mart: Divan dan za LJUBAVNE SASTANKE, ali Bikovo SRCE je TUZNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22.mart: Divan dan za LJUBAVNE SASTANKE, ali Bikovo SRCE je TUZNO!

21. ožujka 2020. 0 By Lala

OVAN

Pogodan dan za ljubavne sastanke jer bi vam se moglo desiti nesto lepo ali nikako dobar za donosenje odluka.Danas ako je ikako moguce nemojte ni pokusavati da donesete neku odluku vec to prepustite partneru jer cete veoma pogresiti.

 

 

BIK

Vase srce je ovih dana tuzno jer ste se razocarali u jednu osobu koja je bila i ostala smisao vaseg zivota. Ne mozete da shvatite kako na vreme niste shvatili kakva je ta osoba zapravo.Sad morate da prebolite.

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko od zivota ne  trazi puno a isto tako je i kada je rec o ljubavi, tako da se lako prilagodite svakoj situaciji.Danas stavite vasem partneru do znanja da ga iskreno volite  i da ste tu za njega.

 

RAK

Za vas ce ovo biti dan bez bitnijih promena na planu ljubavi ali je veoma vazno reci da danas morate biti veoma i potpuno iskreni jer vas partner pocinje da sumnja u vasu odanost,a to je sve rezultat prica drugih ljudi koje do njega dopiru.

 

 

LAV

Trenutno stanje je dobro ali vam niko ne garantuje da ce tako i ostati ukoliko vi ne pokusate da uzmete stvar u svoje ruke i da pokazete vasoj drugoj polovini da ipak imate vremena za nju jer je u poslednje vreme mnogo zapostavljate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3