DNEVNI HOROSKOP za  6.april:  Biku danas SVE IDE OD RUKE,Raku PRIJA SAMOCA!

DNEVNI HOROSKOP za 6.april: Biku danas SVE IDE OD RUKE,Raku PRIJA SAMOCA!

5. travnja 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Moglo bi se reci da vam konacno dolaze lepsi dani za  ljubav ali da bi se to desilo vi danas morate vise paznje da posvetite osobi do koje vam je stalo. Nemojte pre svega  biti ponosni vec iskreno recite sve sto vam je na srcu i necete zazaliti.

 

STRELAC

Da bi se popravila vasa  ljubavna situacija   vi  pre svega morate da napravite prvi korak,a to vam sad jako tesko pada. Ne zelite da pogazite svoj ponos i inat… Mada je cinjenica da  jako patite jer jedna osoba nije pored vas.

 

JARAC

Sve sto tokom danasnjeg dana budete poceli      moze se ispostaviti  kao odlicna i prava odluka.Zato shvatite da je najbolje od svega da se usudite na to da slusate svoje srce  cak i ako vam razum  govori da  gresite.Srce ce vas danas odvesti na pravu stranu.

 

VODOLIJA

Ako ne budete pazili na to sta radite velike su sanse da bi ste mogli  nekome slomiti srce.Zato dobro razmislite o tome sta je ono sto iskreno zelite i shodno se tome ponasajte.Ako kraj osobe sa kojom ste sada ne mozete da zamislite svoju buducnost onda joj to recite iskreno i  krenite dalje bez nje.

 

RIBA

Nemojte praviti planove za buducnost sa voljenom osobom pre nego dobro razmislite  o svemu i pre nego shvatite da li i ona zeli isto sto i vi.Nekad stvari nisu onakve kakve izgledaju i vi imate razloga da se plasite da  ce vam neko slomiti srce…

 

 

Stranice: 1 2