IZABERI SVOJ TIP NOKTA i saznaj kakva si ZAVODNICA i LJUBAVNICA!

IZABERI SVOJ TIP NOKTA i saznaj kakva si ZAVODNICA i LJUBAVNICA!

19. travnja 2020. 0 By Lala

 NOKAT BROJ TRI:

Ti si zena koja u ljubavi ide na sve ili nista.Ako  ti se neko svidi cinis prvi korak jer nemas problem sa tim da rizikujes da te neko odbije,jer mislis da su za to male sanse,ali i ako se desi ne shvatas to kao da je smak sveta vec pokusavas ponovo ako se uveris da taj muskarac zasluzuje tvoju   borbu.

Kao ljubavnica si veoma strastvena i nikad ti nije dosta fizicke ljubavi.Umes toliko da zaludis muskarca da prosto ne moze da izdrzi niti jedan dan bez tebe. Moze se cak reci da si zena koja je sigurna u to koliko vredi i koja nikad nece odustati od svog cilja.U ljubavi mnogo oprastas ali nikada prevaru.To je za tebe znak nepostovanja.

 NOKAT BROJ CETIRI:

Ti si zena sa dva lica.Umes da  izgledas kao led ledeni a a budes ziva vatra.Muskarcu ces suptilno da stavis do znanja da ga zelis ali nikad neces  uciniti prvi korak.Ono sto ti je najvaznije na svetu je to da sacuvas svoj ponos i iako si spremna na mnogo toga zbog ljubavi za nju nikad neces moliti.

Volis da se muskarac bori za tebe i da ti stalno stavlja do znanja koliko mu je stalo, jer nisi laka zena i nije te lako dobiti ali onaj ko te jednom proba nikad nece pozeleti da od tebe ode.Ti si zena koja kao ljubavnica muskarca dovodi do ludila i zbog tebe  ce biti u stanju da digne ruke od svega.

 

Stranice: 1 2