Zena ALEKSANDRA –  prava KRALJICA jer ODLICNO zna koliko je LEPA i KOLIKO VREDI!

Zena ALEKSANDRA – prava KRALJICA jer ODLICNO zna koliko je LEPA i KOLIKO VREDI!

20. travnja 2020. 0 By Lala

IME ALEKSANDRA je jedno od najcescih imena na nasim prostorima i u to nema nimalo sumnje

Ali,ovo je i ime koje    ima jedno veliko znacenje, jer ono u prevodu znaci ZASTITNICA, BRANITELJICA MUSKARACA, ZENA RATNIK… I zaista, zena koja nosi ovo ime je stvarno takva.

Zena koja svima zeli dobro i zena koja  se stvarno iskreno trudi da dobije ono sto zeli. U to nema  nimalo sumnje. Ona je zena koja je iskrena i koja ume da se bori za ono sto zeli ma koliko da se cinilo da je to sto zeli nemoguce.

Nemojte to ni u kom  slucaju zaboraviti.

Moramo da napomenemo i to da je zena koja nosi ovo ime svesna toga  koliko vredi.

Ovo je jednostavno zena koja ima karakter i koja je spremna to svima da dokaze.

Velike su sanse da ce upravo ova zena mnogima oko sebe biti podrska i uzor zato sto ona pre svega zna koliko vredi i ume da to dokaze i na delu.

Jako je vazno da naglasimo da zena koja nosi ovo ime svima zeli da se nadje i da je neko ko ima  iskrene emocije i jos iskrenije namere.

Moramo da napomenemo da su pravi srecnici oni koji ovu zenu imaju kraj sebe zato sto je jedna od onih koje nikoga i nikada nece razocarati.

Od ovog imena su nastala mnoga druga imena…     Dakle, SANJA, SASKA, SANDRA kao i mnoga druga su   upravo izvedena od imena ALEKSANDRA.

Vrlo je moguce da je zena koja nosi ovo ime patrijahalno vaspitana ali da je zena  koja zna koliko vredi i koja jednostavno ume da se bori za sebe.

Nemojte ni u kom slucaju od zene koja se ovako zove ocekivati da   vam dozvoli da se  ponasate prema njoj  kako vi hocete.

Ona je neko ko zna sta hoce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2