NJIHOVA LJUBAV BOLI: Ova tri znaka znaju da VOLE, ali jos bolje znaju da POVREDE!

NJIHOVA LJUBAV BOLI: Ova tri znaka znaju da VOLE, ali jos bolje znaju da POVREDE!

20. travnja 2020. 0 By Lala

Postoje znakovi Zodijaka koji jednostavno ne mogu da postave granice sebi kada je u pitanju ljubav i strast iz koje najčešće na kraju dođe bol! Zašto je to tako pitate se?! Odgovor je veoma jednostavan! Oni su naprosto fatalni znakovi Zodijaka koji ludo vole, ali još luđe povrijeđuju! Možda ste upravo vi jedan od tih znakova…

Škorpija svakako jeste među tim znakovima, ali druga dva znaka će vas možda iznenaditi, a to su Djevica i Rak!

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji znakovi zodijaka, a i među onim su za koje kažemo da su fatalni. Ako Škorpija nekog voli, ta ljubav je vanzemaljska i poslije nje ostaju teški tragovi u životu osobe koja je sa njima imala vezu. Škorpije se daju do kraja, čak toliko da ponekad destruktivno utiču na sebe dajući se drugima. Ljubav je za njih nešto što ih održava i što ih pokreće.

Međutim, ako ste osjetili ljubav od neke Škorpije i bili voljeni od osobe koja je rođena u ovom najfatalnijem znaku svakako ste osjetili šta znači i bol. Škorpije su toliko ljubomorne da se nihova ljubomora ne može mjeriti ni sa čim i jako je destruktivna za partnera, ali i za njih same.

 

Najgoru vrstu ljubomore osjetićete od ovog znaka zodijaka jer niko kao Škorpija ne može da muči i povrijeđuje čak i onda kad najviše voli. Pri tom ostaje hladna kao led što na osobu koju povrijeđuje ostavlja trajne tragove boli. Samo Škorpijama su znani mehanizmi kojima je u stanju da povrijedi čak i kad najviše voli.

Djevica

Za pripadnike ovog znaka zodijaka ne postoje granice koje bi ga ogradile da sebi ne ugode. Vi ste u stanju da volite i da se dajete kao niko, ali sa veoma mnogo analize koja se svodi isključivo da ugodite sebi. To jako može da povrijedi vašeg partnera ako je osjetljivije prirode jer vi gazite preko svaga da biste sredili samo svoj život.

nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2