DNEVNI HOOSKOP za 23.april:   Nekome ce nazalost biti SLOMLJENO SRCE!

DNEVNI HOOSKOP za 23.april: Nekome ce nazalost biti SLOMLJENO SRCE!

22. travnja 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage sasvim je razumljivo to sto osecate potrebu da se osamite na odredjeno vreme. Naime, u poslednje vreme ste imale mnogo problema i vama je sada potreban mir kako bi razmislile o svemu. Vama je savrseno jasno da neke odluke morate doneti kako bi se vas zivot promenio na bolje.

SKORPIJA

Drage skorpije vasa voljena osoba kao da zivi u nekom svom svetu. Vasu voljenu osobu uopste ne doticu vase reci i ona prosto radi sve po svom. Ona zapravo sa svojim ponasanjem i postupcima samo stvara probleme kako vama tako i vasoj vezi, a vi morate pronaci neko resenje kako bi se to promenilo.

STRELAC

Dragi strelci vi ste i suvise dobri prema ljudima. Mnogim osobama ste u zivotu pomogli, medjutim mnoge od tih osoba kao da su sve to zaboravile. U danu pred vama vas upravo ocekuje postupak jedne osobe kojoj ste mnogo pomogli u zivotu, a ta osoba umesto da vam vrati na isti nacin, ta osoba ce vas danas povrediti sa jednim postupkom.

JARAC

Dragi jarcevi prestanite da trosite vase dragoceno vreme na ljude koji to ni sa cim ne zasluzuju. Vi prosto ne mozete promeniti neke osobe ma koliko da pokusavali, mnoge osobe nisu dobre prema vama ali vi kao da verujete u neku promenu iako znate da to nije moguce. Za vas bi bilo najbolje da odustanete od nekih osoba ma koliko da vam to bilo tesko da ucinite.

VODOLIJA

Drage vodolije nikakvih problema necete imati danas, u danu pred vama vas ocekuje samo sreca. Mnogo lepih i prijatnih desavanja vas ocekuje danas na svim planovima vaseg zivota, danas cete prosto uzivati. Vas najvise razloga za srecu ocekuje na planu ljubavi.

RIBE

Drage ribe pred vama je prelep dan, u danu pred vama vas ocekuju neki veoma prijatni trenuci. Prvo vas danas ocekuje novcani dobitak kojem se nikako niste mogle nadati pa vas posle toga ocekuje nesto romanticno za sta ce biti zasluzna vasa voljena osoba. Nestvaran dan vam predstoji.

Stranice: 1 2