NAJISKRENIJA  zena u zodijaku  i dama koju MUSKARCI OBOZAVAJU!

NAJISKRENIJA zena u zodijaku i dama koju MUSKARCI OBOZAVAJU!

29. travnja 2020. 0 By Lala

ZENA  rodjena u znaku lava je dama koja moze bas sve sto pozeli.

Ona itekako ume da voli i bice je koje na svaki moguci nacin nastoji da dobije ono sto zeli.

Zena je koja ima stav i zena koja ima petlju da bas  uvek kaze ono sto misli i ono sto zeli.

Kada joj je stalo nema toga sto nece biti u stanju da uradi  kako bi ostvarila svoje snove. No, ona nikad nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Ako moze da pomogne ona ce to rado uciniti ali joj nikad nece pasti na pamet da   igra prljavo ili da sedi na dve stolice.

Nije neko ko ce  biti u stanju da vam zabode noz u ledja ali ako vi nju povredite jasno je da ce zeleti na svaki moguci nacin da vam vrati istom merom.

To sto je na neki nacin zlopamtilo prosto   ne znaci da ona ne ume da prasta i da bas nikada nece dati drugu sansu. Hoce, ali ona dobro pazi kome, sta i kako. I ako se to desi toj osobi vise nikada nece verovati kao prvog puta. Jednostavno je takva.

Sto se tice emocija, ona je zena koja cini prvi korak.

U najvecem broju slucajeva je  jaca od vecine muskaraca koji se nalaze u njenoj blizini. Naravno da se kada se kaze jaca misli na psihicku snagu zato sto jednostavno ima petlju da se izbori za svoje snove.

Ono za sta svi kazu da  je  nemoguce ova zena ce biti u stanju da uradi i pri tome ce biti veoma ponosna na sbe.

Zato sto je ona pre svega dobar covek i bice koje ce umeti da  dodje do svog cilja i da  uziva   u zivotu. A da pri tome bude ponosna  na sebe jer nece nikome bol naneti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2