DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. maj:   Ovan NA SVE NACINE pokusava da OSVOJI NECIJE SRCE!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. maj: Ovan NA SVE NACINE pokusava da OSVOJI NECIJE SRCE!

30. travnja 2020. 0 By Admin 1

 

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ne bi trebalo da odustanete od Raka ili Škorpije, naročito ako se radi o vezi koja je bila izuzetno strastvena ali i posesivna. Niste u stanju da se promenite na način koji bi to volela vaša partnerka. Želite da se sretnete sa jednim Lavom koji vam često kontrira.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Budite sigurni da ćete dobiti podršku osobe koja vam je draga a koja najverovatnije živi u inostranstvu ili ima bilo kakve kontakte sa strancima. Ako se radi o osobi sa kojom niste još uvek uspeli da uspostavite odnos kakav biste želeli trebalo bi da budete mnogo direktniji.

 

  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Vaša pažnja dobro bi došli jednom Jarcu koja nije u stanju da lako reši problem sa kojim je suočen. Vaša intuitivnost vam pomaže da mu date prave smernice u kom pravcu treba da razmišlja da bi pronašao rešenje. Ako vam se dopadaju Ribe ili Strelac, budite taktični, nisu sigurni koliko ste im lojalni.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Nemojte se nervirati oko nečega što vam u stvari nije bitno a moguće da se odnosi na saradnju sa jednim Bikom ili Rakom. Pokušavate da se pomirite sa jednom Devicom koja vam je viša puta davala na znanje da joj je stalo do vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Neko želi da vam da na znanje koliko mu značite ali vi ste u stvari ona strana koja ima utisak da je zaljubljenija ili vam je više stalo, moguće do partnerke koja je mnogo mlađa od vas i koja pleni pažnju gde god se pojavi.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Nemojte se previše oslanjati na ono što čujete od neke Vage, naročito ako se radi o osobama sa kojima nikada niste uspeli da uspostavite dobru komunikaciju ili se često upuštate u polemiku. Moguć je susret negde na nekom interesantnom mestu, moguće i na poslovnom putu.

 

www.conopljanews.net

Stranice: 1 2