Izaberi jednu VATRENU RUZU i saznaj kakvi ti trenuci u LJUBAVI STIZU!

Izaberi jednu VATRENU RUZU i saznaj kakvi ti trenuci u LJUBAVI STIZU!

1. svibnja 2020. 0 By Lala

 

VATRENA RUZA 3)

Ako ste izabrali trecu vatrenu ruzu:

Ako je vas u zivotu nesto mnogo kostalo, onda vas je kostao vas ponos. Vi ste zbog ponosa bez mnogih vasih dragih osoba ostali, a vi takodje zbog ponosa niste u vezi sa osobom prema kojoj jos uvek gajite veoma snazna osecanja. Naime, vi ste u proslosti bili u vezi sa jednom osobom koju ste mnogo voleli, ali se kako vi, tako ni ta osoba niste dovoljno borili za uspeh te veze i zbog toga se ona zavrsila. Vi tu osobu krivite za raskid te veze, a ta osoba krivi vas.

Medjutim, vama uskoro predstoje neki neocekivani, a vazni trenuci na planu ljubavi. Vama predstoje trenuci tokom kojih cete moci da shvatite da vas ta osoba nije zaboravila i da vas ona jos uvek voli. Vi cete posle toga sa tom osobom uspostaviti kontakt, a ne zadugo posle toga vama ce se pruziti prilika da ponovo zapocnete vezu sa tom osobom. Ta osoba ce ponovo poceti da se bori za vase poverenje, a vi toj osobi zaista trebate ukazati jos jednu priliku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neki veoma vazni trenuci vam predstoje na planu ljubavi. Vama ce se pruziti jedinstvena prilika da ponovo zapocnete vezu sa osobom koju nikada niste uspeli da zaboravite. Medjutim, sve ce zavisiti od vas i od vase spremnosti da predjete preko vaseg ponosa. Vi cete neku odluku morati da donesete.

Stranice: 1 2