DNEVNI HOROSKOP za 13.maj:  Ovnovi moraju da VODE RACUNA o svom ponasanju!

DNEVNI HOROSKOP za 13.maj: Ovnovi moraju da VODE RACUNA o svom ponasanju!

12. svibnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Drage vage nista nije onako kako izgleda, pa samim tim vas partner nije u onolikoj meri iskren prema vama kao sto vi to smatrate. Upravo cete danas saznati nesto o voljenoj osobi sto ce vas navesti na razmisljanje. Budite oprezne i nemojte nista prepustati slucaju.

SKORPIJA

Drage skorpije danas cete trebati samo da se prepustite i da uzivate u sreci. Zvezde ce vam danas biti naklonjene i zbog toga vas ne ocekuju nikakva negativna desavanja. Vas danas ocekuju neki lepi trenuci koje cete provesti u drustvu vaseg partnera, a isto tako vas ocekuje i manji poslovni uspeh.

 

STRELAC

Dragi strelci zbog vaseg ponosa imate mnogo problema sa vasim dragim osobama. Vama uopste nije lako zbog toga sto sa nekim osobama koje mnogo volite niste u najboljim odnosima, medjutim, upravo je vas ponos krivac za sve to. Morate biti bar malo manje ponosni.

JARAC

Dragi jarcevi danas vam se pruzaju brojne prilike za srecu, danas cete biti u prilici da ostvarite jedan uspeh na planu posla, a isto tako vas ocekuje i prilika da resite ljubavne probleme. Iskoristite prilike koje vam se danas pruzaju jer ako to ucinite onda ce vam zivot postati mnogo lepsi.

VODOLIJA

Drage vodolije danas vam nista nece polaziti za rukom, zvezde vam danas nece biti naklonjene i zbog toga trebate da budete izuzetno oprezne. Nemojte danas rizikovati ni sa kakvim odlukama, a isto tako trebate pokusati da se ne upustate u bilo kakve rasprave sa vasim dragim osobama.

RIBE

Drage ribe pokusajte urazumiti voljenu osobu, pokusajte uticati na nju da se promeni. Vi se zaista trudite i vi cinite sve sto mozete zarad uspeha vase veze, medjutim vas partner sa svojim postupcima samo nanosi stetu vasoj vezi. Vas partner se ponasa potpuno cudno i nerazumno.

Stranice: 1 2