Odaberi ZVEZDU i SAZNAJ kakvu ti ona poruku salje, i sta ona kaze da te OCEKUJE U LJUBAVI!

Odaberi ZVEZDU i SAZNAJ kakvu ti ona poruku salje, i sta ona kaze da te OCEKUJE U LJUBAVI!

13. svibnja 2020. 0 By Lala

ZVEZDA br 2.

 

 

Ako ste u vezi :

Vasa veza za vas predstavlja nesto prosecno, nesto sto nije ni dobro ni lose ali shvatate da se mnogo toga mora uraditi na njoj kako bi bila uspesna. Partner ima jedne ideje, a vi druge, pa se zbog toga prilican broj puta stvori nepotrebna tenzija, koja kulminira u neku ozbiljniju prepirku.

Poruka zvezde :

Kao i sve u zivotu, kao sto se kuca mora graditi od temelja, tako i vasa veza se mora graditi postepeno, ne mozete dobiti odmah rezultate, nego morate biti strpljivi i odgovorni, i raditi na vezi kako bi ona postala jaka i stabilna.

 

Ako ste slobodni :

Mnogo stvari vam prolazi kroz glavu, veoma malo jos imate vere u neke bolje ljubavne dane, mislite da nista novo ne mozete osetiti u ljubavi sto vec niste.

Poruka zvezde :

Vi ste jedna dobra i osecajna osoba, koja je nazalost bila dosta puta povredjena pa se sada svega plasi.

Ocekuje vas uskoro jedna veoma lepa ljubavna prica, koja ce vas naterati da vase misljenje promenite i to iz korena.

 

 

ZVEZDA br 3.

 

Ako ste u vezi :

Vi trenutno imate ispunjen ljubavi zivot, tu ima mnogo lepih stvari, postovanje, uzajamno pomaganje, razumevanja nikada ne manjka, takodje i odogovnosti je vise nego dovoljno. Sa partnerom nemate previse problema, i uglavnom se dogovarate oko svega. Imate ”ruzicast” pogled na svet i cini vam se da se nista ne moze na gore promeniti.

Poruka zvezde :

Kao sto smo vec napisali, sve je trenutno u redu, ali budite izuzetno oprezni, situacija se moze promeniti u sekundi, pa je vreme malo da stanete na zemlju i da drugacije razmisljate, i da se trudite da to sto imate sacuvate.

 

Ako ste slobodni :

To sto ste jos uvek sami, smatrate za splet nesrecnih okolnosti, i da su se stvari jednostavno tako namestile. Ono sto ne zelite da prihvatite je to da niste dovoljno anganzovani i da treba da odlucnije krenete u potragu za novom ljubavi.

Poruka zvezde :

Zvezda vam porucuju da ne sedite i da ne cekate srecu, nego da ustanete, krenete jako i odlucno i da se za svoju srecu sami izborite.

Vi imate ponuda na pretek, na vama je, a sto je i savet zvezde, da mudro i pameto odaberete i da se vas ljubavni zivot promeni, i da krenete da pocetne tacke.

Stranice: 1 2