IZABERI JEDAN OBLIK – jedan otkriva TVOJU TAJNU, a jedan tvoju SUPERMOC!

IZABERI JEDAN OBLIK – jedan otkriva TVOJU TAJNU, a jedan tvoju SUPERMOC!

19. svibnja 2020. 0 By Lala

3. SRCE 

 

Ako ste izabrali SRCE to je jasan dokaz toga da vam je LJUBAV najvaznija u zivotu! Vi zivite za to da volite i da budete voljeni, i upravo to je smisao  vaseg zivota!

 

U sve idete srcem, i emocije su broj jedan kada ste vi u pitanju. Kada je rec o igri izmedju srca i razuma, vi se uvek opredelite za svoje srce, cak i kada vas to preskupo kosta.

 

Osoba ste koja zivi za ljubav, ali koja nazalost nema srece u istoj, iz razloga sto se uvek zaljubite u pogresnu osobu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Koja je vasa najveca tajna?

Ubedljivo najveca tajna je to da ste  duboko nesrecni kada je o ljubavi rec i da potajno zelite i nadate se da ce vasa srodna dusa jednom uci u vas zivot i da ce vam vratiti sudbina osmehom svaku prolivenu suzu zbog nesrecne ljubavi!

Koja je vasa supermoc?

Vasa supermoc? Pa jednostavno to sto vam je srce veliko kao nebo i  spremno da primi i PRUZI ogromne kolicine ljubavi!

 

4. KOCKICA

Vas zivot nije lagan. Nazalost, vi ste imali mnogo nevolja, i nekada vam deluje da vas zivot ne moze biti komplikovaniji i tezi. Ako je neko  prolio dosta suza, to ste jednostavno vi.

Zasto? Recimo da niste rodjeni pod srecnom zvezdom, ili da jednostavno imate taj talanat da donesete odluku koja vas obicno preskupo kosta. Medjutim, vas zivot ce se drasticno promeniti, iz korena, samo je potrebno da imate dovoljno strpljenja.

 

 

Koja je vasa supermoc?

To sto jednostavno imate snagu da sve izdrzite.  Vase je srce snazno kao celik.Umete da stisnete zube i da najvece zivotne probleme resite sa lakocom.

 

Vasa najveca tajna:Vi krijete vas bol.Vasu tugu.Vase suze retko ko vidi,ali ne zato sto ih se stidite vec iz prostog razloga sto imate ponos i samopouzdanje koje nista ne moze da vam unisti!

 

 

 

 

 

5. ZVEZDICA 

Ziveli izazovi.Zivela vasa sloboda,vas lagodan zivot!

Zivela putovanja, nova iskustva, i nova poznanstva!  Vas da neko “baci”  u kavez sa tigrovima, vi bi cak i u njima pronasli prijatelja i sagovnornika. Lako sklapate nova prijateljstva,  imate  dobru konverzaciju i lako sa svakim pronadjete zajednicku temu. Sta drugo reci za vas, osim SVAKA CAST!

 

Vasa najveca tajna:  Vi ste duboko u sebi nesigurni, i svim   bicem se trudite   da to nikada ne pokazete.Vi ste puni samopouzdanja, odnosno, samo deluje da jeste, jer ima trenutaka kada sumnjate u svoj karakter i u samu snagu vase licnosti.

 

Vasa supermoc:  Inteligencija je na zavidnom nivou kada ste vi u pitanju.Imate talenat da govorite vise jezika,da se lako uklapate u razne standarde, i lako prilagodite novonastalim situacijama.Ukratko receno, ukoliko je zvezda vas  izbor, to je pokazatelj da ste rodjeni pod srecnom zvezdom i da imate taj dar da se lako izvucete iz najneprijatnih situacija.

Stranice: 1 2