Devici preti RASKID sa voljenom osobom!-Jarac mora biti MNOGO OPREZAN kome veruje!

Devici preti RASKID sa voljenom osobom!-Jarac mora biti MNOGO OPREZAN kome veruje!

20. svibnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vaš poslovni san će se ostvariti u mesecu junu. Istina je da ste se mogo trudili, i niste odustajali ni kada je bilo najteže. Sada dolazi vreme kada ćete moći da uživate u rezultatima vašeg truda. I na polju ljubavi vas očekuju samo lepi dani sa voljenom osobom. Možemo slobodno reći da je ovo savršen mesec za vas. Uživajte.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, posvetite se više ljubavi, a manje poslovnim obavezama. Vaša veza mnogo trpi zbog vašeg posla, jer ste vi pravi radoholičar. Pokušajte pronaći balans između posla i ljubavi, jer vaš partner nije srećan sa trenutnom situacijom. Morate stvoriti prioritete u životu, ali samo se posvetiti poslu sigurno nije opcija. U mesecu junu ćete morati da donesete jednu veoma važnu odluku.

 

STRELAC

Dragi strelci, pred vama je mesec koji će od vas zahtevati veliko strpljenje. a poslovnom polju stvari vam izmiću kontroli, i vi ćete biti mnogo očaji zbog toga. Sve ćete pokušati kako bi stvari doveli u red, ali vroma je bitno da ne donosite nagle odluke koje bi vam mogle doneti više štete nego koristi. Uvek je bilo strpljen spašen a to posebno važi za vas u mesecu junu.

 

JARAC

Dragi jarčevi, jedna osoba vam glumi lažnog prijatelja, i to bi vas moglo koštati vašeg radnog mesta. Ona želi vašu radnu poziciju i sprema je na mnogo toga kako bi to i ostvarila. Budite oprezni i ne poverujte svoje planove nikome. Sve što nameravate zadržite za sebe, jer samo tako možete uspeti. U mesecu junu vas očekuje velika sreća na polju ljubavi.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, pred vama je mesec pun sreće i dobrih vesti. Vas očekuje jedan poziv koji je vezan za novac, i te vesti će vas mnogo obradovati. Mada vama novac nije prioritet taj novčani dobitak koji vas sleduje će vam mnogo značiti. Na polju ljubavi sreći neće biti kraja, jer će vam voljena osoba prirediti divno iznenađenje, koje ćete dugo pamtiti.

 

RIBA

Drage ribe, pred vama jemesec koji će vam doneti velika iznenađenja. Mislili ste da vam je sreća okrenula leđa, ali mesec jun će vam dokazati suprotno. Sreća na poslovnom  polju će biti samo deo onoga što vas očekuje. Celi mesec jun će vam biti pos srećnom zvezdom, i vama slede samo lei trenutci.

 

Stranice: 1 2