NASUMICNO IZABERI jedan DZAK sa NOVCEM: On ce  ti otkriti mnogo toga o tebi!

NASUMICNO IZABERI jedan DZAK sa NOVCEM: On ce ti otkriti mnogo toga o tebi!

20. svibnja 2020. 0 By Lala

DZAK BROJ DVA: B

Vi sanjate o nekom dobitku, lutriji ili nekom velikom nasledstvu. Vas ne zanimaju mnogo nekretnine, nego vas zanima kes. Samo novac, nebitno o kojoj se valuti radi. Vi biste znali da ulozite vrlo pametno. Ne biste vi njih ni cuvali, niti trosili.

Niste vi neki rasipnik, niti ste troskalija, ali imate lude ideje. Imate porodicnu kucu, za kojom ceznete da je pretvorite u kucicu iz bajke. Da uradite stilski, da namestite onako kao sto mastate i da sve u njoj bude lepo. Bas onako kako zamisljate.

Radili biste to sa stilom i ljubavlju, i sigurni ste u rezultat. Ne biste vi samo to. Morala bi biti okolica podjednako lepa, da bi licila na bajku, na zamak u zelenilu i cvecu.

Kada biste to sredili po svome, vi biste ulozili u neki lokal, nesto sto bi vam donosilo novac, bez rada i puno ulaganja. Vi biste se uzdali u taj profit u godinama kada ne budete mogli raditi.

Imate pamet i inteligenciju, ali ne i pare, to je vasa tajna i vasa nevolja. Kao i mnogi da imate, radili bi pazljivo i pametno sa njima.

 

 

 

DZAK BROJ TRI: C

Vi koji ste izabrali ovu sliku, uvek racunate na trecu srecu. Ne bitno, sta bi to bilo, vecno se uzdate u nesto, ili u nekoga. Zaboravljate da pare ne padaju sa neba u kisi. A bas takvu jednu kisu para ste u stanju potrositi.

Vi ste troskalija, samo trosite i kada imate i kada nemate.

Kada imate vi ste veliki dzek. Trosite, cascavate drustvo, izlazite. Kupujete i sto vam je dostupno i sto nije, bas kao neki bogatas. Pravite piknike, izletujete u prirodi uz obavezne rostilje i djakonije.

Kada nemate, vi se odreknete neceg sitnog, ali opet kupujete nemilice, zaduzujete se.Uvek dugujete, ne znate vise kome i koliko.

Dok drugi misle da imate, vi ste u dugovima, to je vasa tajna.

 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Stranice: 1 2