Ovan MORA da počne MISLITI na SEBE!- Biku će mesec JUN BITI najsrećniji DO SADA!

Ovan MORA da počne MISLITI na SEBE!- Biku će mesec JUN BITI najsrećniji DO SADA!

20. svibnja 2020. 0 By Maja

BIK

Dragi bikovi, pred vama je jedan od najlepših meseci u vašem životu kada je ljubav u pitanju. Moramo jasno naglasiti da će vas pratiti samo sreća i harmonija sa voljenom osobom. Vaš partner mogo ceni vašu pažnju i ljubav  koju mu pružate. On će se itekako odužiti za to. Vi ste zaista osoebe koje nikada ne vole sa pola srca. Vi volite celom dušom i celim srcem, i za ljubav ste spremni sve da učinite. Vi svom partneru pružate sigurnost, i nikada ga ne bi izneverili, ni po koju cenu. Bez obzira što bi mnoge osobe želele da budu sa vama, vi svoju ljubav poklanjate samo osobi sa kojom ste u vezi. Za vas je prevara nešto poslednje u životu, i vi to sebi nikada nećete dozvoliti. Vaš partner to vrlo dobro zna, i on će vam medsec jun ulepšati kao nikada do sada. Postaje mu vrlo jasno da osobu kao što ste vi niko ne može zameniti.

Za njega ste sve u životu, i vama predstoje dani u kojima ćete samo uživati. Ništa neće moći narušiti vašu sreću,  jer vas prate ljubavne zvezde sve do samog kraja meseca juna. Zaista je velika privilegija imati vas za partnera. Jer ono što vi možete pružiti voljenoj osobi, retko ko može. Uživajte u svojoj sreći, jer kao što smo već rekli ovo će biti vaš najsrećniji mesec.

Bikovi koji su slobodni moraće da naprave prvi korak ukoliko žele osvoliti osobu do koje im je stalo. Vama to neće predstavljati problem, jer ste vi osobe koje mnogo veruju u sebe. Ljubavna sreća vam se smeši, i nova ljubav je bliža nego što ste to mogli zamisliti.

Stranice: 1 2