NAJBOLJI SAVET koji ces DANAS DOBITI: Izaberi sliku i saznaj svoj!

NAJBOLJI SAVET koji ces DANAS DOBITI: Izaberi sliku i saznaj svoj!

26. svibnja 2020. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN…

Stvarno nije vazno koliko imas godina. Ti si   dete u dusi. Ti si dete koje ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli, ali tvoje zelje nisu velike. Ti   si prosto osoba kojoj je malo potrebno za srecu. Ti si ona jedna osoba koju svi smatraju svojim ramenom za    plakanje i osloncem onda kad im je tesko. Ti si osoba koja ume da  voli iskreno i snazno i do  ludila i to je ono sto ti je na prvom mestu.

Moramo da kazemo da ces   uvek ostati neko cije je srce  iskreno i osoba koja nikome nikada  nece naneti bol. SVAKA TI CAST NA TOME, da je takvih kao sto si ti vise ovaj bi svet bio mnogo lepse mesto za zivot.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da ti moras mnogo vise da  razmisljas i da    naucis da zanemaris glas svog srca… Jer ti toliko naivna i dobra osoba da te je prosto lako slagati i  mnogi te na neki nacin koriste…

 

 AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ    DVA….

Ti si realista. Ti si osoba koja itekako ume da voli, da oseca i da pati ali je kod tebe  najvaznije ono sto kaze tvoj razum. To je zato sto si mnogo patio  u zivotu  jer si dao svoju ljubav ljudima koji nikad nisu naucili da te cene i to je ono sto ti je dalo vrlo vaznu  zivotnu lekciju.

Shodno tome, ti si osoba koja zeli pre svega da nekoga dobro upozna pre nego se usudis da i ti toj osobi pokazes svoje  pravo lice.

Da joj stavis do znanja koliko si nezan, koliko si iskren, koliko si osoba na koju se

oni koje volis uvek mogu osloniti. Nema nimalo sumnje da umes da usrecis, da razumes, da si osoba cije je srce veliko kao nebo.. Ali ti si neko ko prosto igra pametno i nikome ne dopustas  da te koristi.

Ako je neko fer prema tebi,ti ces    biti   jos bolji prema njemu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2