LAV CE konacno naci SRODNU DUSU i STATI NA LUDI KAMEN iznenada! SRECNIJI OD SVIH!

LAV CE konacno naci SRODNU DUSU i STATI NA LUDI KAMEN iznenada! SRECNIJI OD SVIH!

4. kolovoza 2020. 0 By Lala

LAV:

Vasa ljubav u avgustu igra veliku ulogu i bice u prvome planu. Bilo ciji vanjski uticaji da se tu nesto promeni ili poremeti u planu, bice samo uzaludni pokusaji. Ovo ce biti period vase licne borbe za vase ciljeve;vas licni interes, vasa licna sreca, i konacan cilj toga je ljubav u kojoj cete moci doci do izrazaja kao bice.  Do sada ste se uvek borili da vas interes bude u svemu prvi. Sada zelite da ispitate svoja osecanja, partnerova, da ih kristalisete da li ste jedno za drugo i koliko su vase emocije jake. Zelite da vidite na cemu ste i da li mozete planirati novi zivotni korak!

Vi koji ste u vezi pravo je vreme da uskladite svoje i partnerove ciljeve. Vi ste dugo hodali, provodili se i vreme je da se smirite. Od svih vasih dosadasnjih zelja, veza i ljubavi,  ova vam je ona koja vam najvise odgovara po svemu. Vasa veza ima emocije koje mogu doneti lepe dane buducnosti, ali ima i druga kvalitete. Vazne su vase zajednicke osobine koje se ne kose, i vase slicnosti koje se privlace , a koje niste imali ni sakime prije.Vase veze nisu bile za buducnost, vise su bile mladalacke, za izlaske i provode i tek da niste sami. Ovo je nesto drugacije, vece i zrelije.

Do sada ste bili puni zelje da se pokazujete drustvu da se krecete u elitnim krugovima i da ste deo te elite. Da ste sa lepim i zanosnim osobama pored sebe i da na taj nacin izazivate divljenje drugih.  Isto tako podjednako tome, zeleli ste izazvati i veliku zavist kod svih, kao i njihov osecaj ljubomore.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2