LAV CE konacno naci SRODNU DUSU i STATI NA LUDI KAMEN iznenada! SRECNIJI OD SVIH!

LAV CE konacno naci SRODNU DUSU i STATI NA LUDI KAMEN iznenada! SRECNIJI OD SVIH!

30. srpnja 2021. 0 By Lala

Nekima ste partnere krali ispred nosa, pa vam su mnogi hteli na dvoboj. Vi ste bili jedno veliko prevrtljivo srce koje je znalo da upotrebi osecanja u svoju korist. Redak ste primer zavodnika i sarlatana, ali samo u onim prilikama kada zelite da dokazete drugima da ste vi neko!

Vas cilj je bio cilj igraca da osvaja trofeje. Sada se sve promenilo. Zelite stvarnu vezu kojom cete dominirati oboje i oboje i ciniti sve potrebno da ona zivi. Sve potrebno da prezivi, doceka lose dane i teske trenutke, i da ih pregurate zajedno. To je prava ljubav koja prezivi sve bolne kao i lepe trenutke.

Vas sadasnji partner je vasa srodna dusa koja vas podrzava u svemu. Vi ga volite iskrenom ljubavlju koja je cista i nepomucena . Bas takvu ste zeleli i cekali celoga zivota.Sadasnja ljubav je vasa srecna i mirna luka, onaj ko vas voli i koga volite vi. Vi ste mu sve i on je vama sve. Ono sto ste trazili od partnera, nasli ste u njemu. Vasa srodna dusa i vase drugo ja.Vas oslonac u teskim danima, vas stub na koji se uvek smete osloniti i na koga mozete racunati uvek. Bice koje nesebicno voli vas i koje bezgranicno volite vi. Zbog njega biste bili spremni uciniti sve, a i sve cini ono za vas.

Avgust je vas najsrecniji mesec, jer stajete na ludi kamen, a mislili ste da necete jos dugo!

 

Stranice: 1 2