Ovan narednih dana LUD OD LJUBAVI, Vaga NEODLUCNA, Skorpija UMORNA…

Ovan narednih dana LUD OD LJUBAVI, Vaga NEODLUCNA, Skorpija UMORNA…

6. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Ako je iko zasluzio da bude sretan u ljubavi onda ste to vi. Koliko loseg ste prosli u zadnje vrijeme , mnogi bi na vasem mjestu odustali. Ipak, vi niste osob akoja ce se tek tako predati sudbini. Borite se za svoju ljubavnu srecu, i kada sve pokazuje na to da je vas trud uzaludan.

U narednim danima sreca u ljubavi prati slobodne ovnove. Mada ste i vi ponekad imali sumnje da ce vas sreca stici, vi niste odustali da vjerujete u nju. Vas u narednim danim ocekuje susret sa osobom koja ce promijeniti sve. Vi cete sresti svoju srodnu dusu.

Ta osoba ce uci u vas zivot i uciniti sve kako bi vi bili sretni. Vas zaista velika sreca i ocekuje jer ljubav ce se desiti na prvi pogled. Vi cete biti ludi od ljubavi jer cete vrlo brzo shvatiti da je to ona prava osoba koju stge dugo cekali. Dani koje cete provesti zajedno bice vasi najsretniji dani do sada.

Vi cete pronaci ljubav o kakvoj niste mogli ni sanjati. Ta osoba ce takodjer biti potpuno luda za vama, Svaki momenat ce se ciniti kratak jer cete vi samo zeljeti da budete sretni. Bicete sretni  u to nema nikakve sumnje.

 

VAGA

Vi imate velike planove, ali ste u zadnje vrijeme postali mnogo neodlucni.Sanse koje vam se pruzaju da ostvarite poslovni uspjeh kao da namjerno izbjegavate. Trenutno ni sami ne znate sta zelite. U jednom momentu zelite sto vise da postignete, u drugom vam postaje sve svejedno.

To nije nikakvo cudo jer ste vi u zadnje vrijeme morali donositi vrlo vazne odluke koje su od vas zahtjevale mnogo. Trenutno vas vise prati strah da ne donesete pogresnu odluku, jer ste u proslosti napravili neke greske.

Ipak vrlo je bitno da se u narednim danima zauzmete za ono sto vam je bitno, jer tu odogvornost niko ne moze preuzeti za vas. Vas ocekuje poslovni uspjeh ukoliko se saberete i pokusate da upkos svemu pokazete koliko vam je stalo do vase uspjeha.

Tacno je da neke stvari morate rijesiti, ali je i vrijeme da postanete odlucni i da svimapokazete da vi mozete postici sve sto zelite. Imacete vremena i za odomor, ali prvo rijsite svoje poslovne obaveze.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2