IZABERI SIMBOL ako si spreman DA CUJES ISTINU  – ko je OSOBA KOJA TI JEU SRCU, iako to krijes od svih!

IZABERI SIMBOL ako si spreman DA CUJES ISTINU – ko je OSOBA KOJA TI JEU SRCU, iako to krijes od svih!

14. kolovoza 2020. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali simbol broj jedan, izabrali ste usne, a to je simbol ceznje za ljubavlju.

Mada ste bili u mnogim vezama koje su i velike i male, ipak vam je neko ostao zakljucan u srcu.

Vasa ljubav je trajala dok je bilo emocija, ali uvek vise sa vase strane. Vi ste bili onaj ko se uvek vise davao, i ko je uvek nosio tertet svoje ljubavi u svim svojim vezama.Oduvek ste se davali na polju emocija, i nikada niste bili onaj ko iskoristava ili zloupotrebljava neciju ljubav.

Vi niste od onih koji se drze toga da je njima lepo a za onog drugoga kako bude. Za vas je ljubav osecanje da budete srecni i zadovoljni sa osobom koju volite. Koja ce voleti vas i sve svoje deliti sa vama. To je onaj osecaj da imate nesto svoje , nekoga kome cete smeti reci i svoju tugu kao i radost, i svoje probleme , kao i srecu sto delite.

Vasa je nesreca ili losa karma sto se uvek zaljubite u pogresne osobe, one koje vi volite i zavolite beskrajno.

A iste te vase ljubavi budu sa vama dok im je lepo, i ne vrate vam istom merom. Kako to saznanje nosite u sebi, tako i krijete od svih jedno milo lice, prema kojem ste vi licno pogresili. Nije to bilo slucajno, niti namerno, niti svesno.

Samo se desila losa okolnost da je tako delovalo, i to je bio raspad. Sada radite na tome, da se dokaze  da niko nije kriv, i da u vasem srcu stoji trag te ljubavi.

Ljubavi kojoj se desilo nesto za sto niste skrivili, ali ste prihvatili krivicu kao da jeste krivac.

Dok se ne vrati vama i dok ne budete ponovo u vezi, gazicete preko trnja i blata. Niti cete kome hteti reci, niti ce ko za vas plan znati. Sve dotle, dok se ne pojavite ponovo pred svetom sa rukom u ruci.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2