IZABER SVOJU SRETNU AMAJLIJU-Jedna je znak da si JACI od ZLA jer ti je DUSA CISTA!

IZABER SVOJU SRETNU AMAJLIJU-Jedna je znak da si JACI od ZLA jer ti je DUSA CISTA!

25. kolovoza 2023. 0 By Maja

AMAJLIJA BRO1)

Ti si bice koje se nikada nije plasilo zivotnih izazova. Mnogo puta si mogao odustati i sve ostaviti iza sebe, ali ti se odlucio za borbu. Tvoj zivot sigurno nije bajka, ali ti si izabrao srecu. Srecu za koju se boris jee si ti rodjeni borac koji vjeruje u sebe i kada je najteze.

Tebe sreca nije uvijek pratila, ali ti nikada nisi odustao da vjerujes u nju. Padovi pripadaju u tvoj zivot isto koliko i uspijesi. Nijedan pad tebe nije mogao zaustaviti jer si ti osoba koja hrabro prkosi sudbini.

Za ono sto ti je bitno ti se boris svom snagom i  tebe ce sreca u buducnosti pratiti. Mnogo toga ces postici jer si rodjen za uspjeh. MOzda je tebe zivot dovodio pred rana isusenja, ali to tebe nije zaustavilo.

Sreca prati hrabre, a ti si definitivno jedan od njih.

 

AMAJLIJA BROJ 2)

Tebi je mnogo puta u zivotu bilo mnogO tesko. Desavalo se je mnogo toga loseg  sto ni sam nisi mogao sebi objasniti. Ipak ti si birao drugi put u svom zivotu. U proslost se ne vracas jer ti znas da se za svoju srecu moras izboriti.

Ne oslanjas se mnogo na druge ljude, ti vjerujes samoi sebi. Postoji i jdan razlog za to, a to je da su tebe mnogi ljudi u tvom zivotu do sada razocarali. Ipak ti se suprostavljas svemu sto je lose i ides svojim putem kojeg si ti za sebe izabrao.

Bila bi laz kada bi rekli da je tvoj put jednostavan, nije. Ali ti si se odlucio boriti za svoju srecu i za svoje zelje.

Mnoge zelje ce se tebi u tvom zivotu ostvariti. Ne jer ti to ocekujes, vec zbog toga sto ces se ti za njih boriti. Zaustaviti te ne moze niko jer tvoja sreca ce tebe pratiti.

Nastavak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2