IZABER SVOJU SRETNU AMAJLIJU-Jedna je znak da si JACI od ZLA jer ti je DUSA CISTA!

IZABER SVOJU SRETNU AMAJLIJU-Jedna je znak da si JACI od ZLA jer ti je DUSA CISTA!

25. kolovoza 2023. 0 By Maja

AMAJLIJA BROJ 3)

Ti si osoba koja je mnogo tuge u svom zivotu vidjela. Ti si jedna dobra dus koja nije zasluzila nikakav bol u svom zivotu jer si uvijek bio dobra osoba koja je samo dobra djela cinila. Ipak nesretne stavri su se ipak desavale u tvom zivotu.

Nisi ti odgovoran za njih ali one su se ipak desavale. Tvoj dus je cista ko su i ti ces uvijek pobjedjivati zlo. Jaci si od svakog zla , jer sa tvojom predivnom dusom ti ces u zivotu stici daleko. Sreca ce tebe pratiit ipomoci ti d se izboris za svoju srecu.

Velika sreca tebe i ocekuje jer si pored svega loseg sto ti se je desilo uvijek vjerovao u nju. Nadu nikad nisi gubio jer ti jaci od sudbine. Ti posjedujes snagu da se suprostavis svemu losem u svom zivotu jer si zadluzio samo veliku srecu.

Tvoja velik dusa ce tebi donijeti mnogo, jer ljudi kao sto si ti uvijek pobjedjuju. Sreca je pred tobom jer si je ti iskreno zsluzio. Zlo tebi ne moze nista jer je tvoja dusa cista kao u andjela. Imaces ti mnogo pdova, ali svaki taj pad ce tebe  ucuniti smo jacim, li sreca ce ti sigurno uviek niti naklonjena.

 

 

 

Stranice: 1 2