Vaga je ovih dana JAKO UMORNA, Riba nece moci da IZBJEGNE LJUBAV NA PRVI POGLED…

Vaga je ovih dana JAKO UMORNA, Riba nece moci da IZBJEGNE LJUBAV NA PRVI POGLED…

17. rujna 2010. 0 By Maja

Dani koji su pred ovim zodijacima donose neke promjene koje ce ih mnogo iznenaditi. Novcani dobitci prate raka kao nikada do sada. Vaga mora da pocne da misli na sebe, a riba nece vjerovati koliko srece u ljubavi ima.

RAK

Dragi rakovi, dani koji su pred vama donose vam mnogo razloga za srecu. Jedan poslovni poduhvat ce mnogo toga promijeniti. Vi ste trenutno mnogo zabrinuti zbog vasih financija, ali uskoro vam dolaze dani koji ce vas mnogo usreciti. Pred vama je jedan poduhvat koji ce cak i vas inenaditi. Sreca vas prati kada je novac u pitanju, bez obzira koliko se vi trenutno brinuli da vam se neke ideje nece ostvariti.

Bili ste uporni i dani koji su pred vama donose novcane dobitke koji ce vam mnogo pomoci. Sreca vas prati, u to nema sumnje. Mada ce pred vama biti teske odluke, vi cete ipak uspijeti da se dokazete na poslovnom polju. Koliko se  sve isplati, uskoro ce vam biti jasno. Sreca vas prati kao rietko do sada jer ce jedan novcani dobitak sve da promijeni na bolje.

 

VAGA

Drage vage, umor koji cete osjetiti nece vam doci iznenada. U zadnje vrijeme ste bili izlozeni velikom stresu ,koji je od vas zahtijevao mnogo. Poslovne obaveze uzimate za ozbiljno, jer vi vazite za vrlo odgovornu osobu. Nikada necete sebi dozvoliti da  vas na poslovnom polju neko kritikuje. Pored svih poslovnih obaveza koje imate vas trenutno prate i privatni poblemi koji vam oduzimaju zadnju snagu. U danima koji su pred vama osjetiti cete veliki umor.

Zaista vam je potrebna pauza, ali vi kao da u inat sebi ne zelite da si priustite odmor koji vam je preko potreban. Ne mozete sve postici, koliko god vi to pokusavali. Morate da malo pripazite na sebe, jer ne smijete zaboraviti da je vase zdravlje na prvom mjestu. Ne trudite se da udovoljite drugima, vec pronadjite vemena i ucinite nesto za sebe. Potreban vamje kraci odmor, kako od posla tako i od privatnih problema.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2