Bika ocekuje POSLOVNI USPJEH, pred Rakom je VELIKA TUGA, a ova zodijak OSTVARUJE svoj POSLOVNI SAN..

Bika ocekuje POSLOVNI USPJEH, pred Rakom je VELIKA TUGA, a ova zodijak OSTVARUJE svoj POSLOVNI SAN..

7. listopada 2023. 0 By Maja

BIK

Dragu bikovi, pred vama su velike promjene na poslovnom polju. Period koji je pred vama donosi vam predivne mogucnosti kada su novcana poboljsanja u pitanju. Period koji je iza vas nije vam mnogo srece donio, ali uskoro dolaze bolji dani koji ce vama samo srecu donijeti. Sreca na polju finasija vas je izbjegavala, ali uskoro se sve okrece na bolje. Jedna poslovna ponuda slijedi, ali i velika sreca u privatnom zivotu je pred vama.

Losa novcana situacija se je vrlo lose odrazila na vasu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Iza vas su teska vremena u kojima vam je svaka podrska voljene osobe bila dobro dosla. Novcani dobitci su pred vama koji ce napokon donijeti mir i harmoniju u vas zivot. Mada vasa sreca nikada nije zavisila od novcanih dobitaka, nervoza i nesuglasice su vas ipak pratile. Pred vama je jedan divan period u kojem cete vi samo za srecu znati. Napokon cete moci da se opustite i da uzivate u uspijesima koje cete nizati.

 

RAK

Razocarenja vam je zaista dosta, ali pred vama je period koji sa sobom donosi jos jedan zivotni izazov koji ce vas mnogo rastuziti. Ljubavna sreca vama u narednom periodu nije naklonjena, jer vasa voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce. Mnogo ste nade i ljubavi ulozili u vasu vezu, ali vas partner ce napraviti jednu veliku gresku. Gresku koju vi necete moci oprostiti, jer vase povjerenje ce biti zgazeno.

Pred vama su tuzni dani koji ce vam unistiti nadu u vasu vezu.

Vi svoje emocije ne mozete i ne umijete da krijete. Pred vama je period  u kojem vam po svoj prilici slijedi bolan rastanak. Vi cete donijeti odluku koja vam sigurno nece lako pasti, ali vas ponos vam nece dozvoliti da oprostite prevaru koja ce se desiti. Vase povjerenje se ne moze kupiti, i vi cete donijeti odluku koja ce mnogo toga u vasem zivotu promijeniti. Bolni dani su pred vama, ali vi nadu u iskrenu ljubav ne smijete izgubiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2