Horoskop po ciganskim kartama do kraja oktobra:Vreme je da saznate kakav plan zvezde imaju za vas!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja oktobra:Vreme je da saznate kakav plan zvezde imaju za vas!

7. listopada 2023. 0 By Lala

 Horoskop po ciganskim kartama otkriva kome se sve menja u bliskoj buducnosti.

 

Ciganske karte, takođe poznate kao Tarot karte, mogu pružiti dublji uvid u vašu sudbinu i događaje koji vas očekuju do kraja oktobra. Evo horoskopskih prognoza za sve znakove prema ciganskim kartama.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Ciganske karte za Ovna pokazuju kartu “Kraljica šalova”, što ukazuje na emocionalnu snagu i intuiciju. Do kraja oktobra, Ovnovi će biti inspirisani da dublje istraže svoje emocije i intuiciju. Ovo je vreme za dublje razumevanje sebe i svojih odnosa.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će imati kartu “Deset šalova”, što simbolizuje kraj jednog ciklusa i početak nečeg novog. Do kraja oktobra, možete očekivati završetak nekih starih projekata ili odnosa, ali to će vam otvoriti vrata za nove mogućnosti i svež početak.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Za Blizance se pojavljuje karta “Vitez šalova”, što ukazuje na komunikaciju i brze promene. Do kraja oktobra, možete očekivati brze promene u svom životu, posebno u vezi sa komunikacijom i odnosima. Budite otvoreni za nove informacije i izražavanje svojih misli.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovima će se pojaviti karta “Kralj šalova”, što ukazuje na mudrost i emocionalnu stabilnost. Do kraja oktobra, vaša emocionalna inteligencija će biti ključna. Možete očekivati ​​harmonične odnose i mudre odluke u vezi sa ljubavlju i porodicom.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će videti kartu “Devet kupa”, što simbolizuje ispunjenje i sreću. Do kraja oktobra, možete očekivati ispunjenje svojih želja i sreću u ljubavi i kreativnim projektima. Ovo je vreme za slavlje i uživanje u životu.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Za Device se pojavljuje karta “Pet mačeva”, što ukazuje na izazove i prepreke. Do kraja oktobra, možda ćete se suočiti sa nekim teškoćama ili konfliktima, ali budite hrabri i mudri u suočavanju s njima. Ovo je prilika za rast i transformaciju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2