Pred ovim zodijacima je LJUBAVNO RAZOCARENJE, a pred jednim zodijakom je VELIKA POSLOVNA SRECA!

Pred ovim zodijacima je LJUBAVNO RAZOCARENJE, a pred jednim zodijakom je VELIKA POSLOVNA SRECA!

26. listopada 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Pred vama je jedan period u kojem cete dozivjeti veliko ljubavno razocarenje. Jedna osoba vam je ukrala srce, i zaista imate velike nade da ce vasa veza uspijeti. Nazalost pred vama su dani u kojima ce va  biti mnogo tesko. Saznat cete bolnu istinu koja ce vam slomiti srce. Velike nade ste ulozili u vezu u kojoj se trenutno nalazite, ali uskoro cete i sami primjetiti da je to bila velika greska. Vi ste emotivna osoba koja svoja osjecanja nikada nije znala da sakrije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda ste ipak trebal ida manje pokazete svoje iskrene emocije, jer osoba  kojoj mnogo vjerujete ce se upravo sa njima mnogo poigrati. Previse ste dozvolili, i samim  tim ostavili dovoljno prostora da vase srce bude slomljeno. Pred vama je jedan period u kojem cete dozivjeti veliko razocarenje, ali u kojem necete gubiti nadu da prava ljubav ipak postoji. Nije lako unistiti vasu vjeru u ljubav, i vi cete jos pronaci osobu koja ce vas iskreno voljeti.

 

DJEVICA

Poslovna sreca vam nije bila mnogo naklonjena, ali to se u periodu koji je pred vama drasticno mijenja. Jedan poslovni poduhvat u vas zivot donosi promjene kojima ste se iskreno nadali. Bili ste uporni  i tacno ste znali sta zelite. Od svog cilja nikada niste odustali, i to se uskoro pokazuje kao pravi potez. Pred vama su novcani dobitci, ali i nove poslovne prilike na koje ste dugo cekali. Sreca pocinje da vas prati, i vi cete biti mnogo zadovoljni sa sobom i svojim postignucima. Imate velike ciljeve i nemate namjeru da od njih odustanete. Vi cete ostvariti sto ste naumili kada je vas posao u pitanju. Zaista necete imati razloga za brigu, jer pred vama su dani u kojima cete vi samo za srecu znati. Novcani dobitak koji je pred vama daje vam nadu da ste na pravom putu. Nema nimalo sumnje u to da je vas put ka velikoj poslovnoj sreci ispred vas. Bili ste spremni na riziko,  i to ce vama donijeti samo poslovni uspjeh kojeg ste tako silno zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2