Cetvrtak-novi dan a nekome novi POCETAK LJUBAVI…

Cetvrtak-novi dan a nekome novi POCETAK LJUBAVI…

26. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za novi dan ali i novi pocetak.Od vas se ceka da  budete neko ko ce docekati novi pocetak svoje ljubavi. Od vas se ocekuje samo da pratite svoje srce i sve ce biti  prelepo.Ako ocekujete da nece biti prepreka, varate se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Kao da ste sebi umislili da se desava i zbiva, i da ce sve da bude lose. Vas problem je sto nemate dovoljno samopouzdanja. Vreme je da ga steknete i da se sredite neke svoje korake.Samo sa pouzdanjem u sebe mozete sve, bez njega nista.

 

BLIZANCI

Brinete se sta se desava i sta ce da bude, umesto da uzivate sada. Vasa je sreca da ste neko  ko je dosta realan, ali danas  pustite cinjenice. Neka vam se sve ucini mnogo boljim i drugacijim. Ucinite da budete zadovoljniji.

 

  RAK

Kao da ste pretplaceni na vecni mimohod sa srecom. Niti da srecu stignete vi, niti ona vas. Ubedjeni u ljubav koja nema cenu, i koja se mora desiti kad-tad, verujete da ce bar  nekad da i vas snadje.

 

LAV

Sami ste sebi na ivici nerava  bas iz razloga sto menjate odluke. Cas se zaklinjete u jedno, cas u drugo i vreme je da budete verni  svojoj odluci.  Zar vas jedna osoba toliko izbacuje iz takta, da  sve sto cinite, cinite po njenoj volji?

 

DEVICA

Vase ce srce da ide u novom danu, za novom srecom. Radujte se  jednoj  novoj sreci koja stize bas u pravo vreme. Pred vama su lepe situacije, koje ce pšoceti jos od danas, i zato ste srecnik zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2