BIK ce tokom NOVEMBRA doziveti SUSRET sa BIVSIM PARTNEROM nakon kojeg NISTA nece biti isto!

BIK ce tokom NOVEMBRA doziveti SUSRET sa BIVSIM PARTNEROM nakon kojeg NISTA nece biti isto!

31. listopada 2020. 0 By Maja

Mjesec koji je pred vama donosi vam nesto cemu se nikada niste mogli nadati. Susret sa bivsom ljubavi ce da se desi, i vi cete shvatiti da jos uvijek imate velika osjecanja prema bivsem partneru.

Mislili ste da ste krenuli dalje, ali taj susret ce vas uvjeriti u nesto sasvim suprotno. Pred vama je mjesec u kojem ce vase emocije da nadvladaju sa vama, i vi cete poceti razmisljati o novom pocetku sa starom  ljubavi.

Poslije tog  susreta nista vise nece biti isto, jer vas sadasnji partner ce saznati za vase namjere.

Nece vam biti lako, ali vi cete morati da poslusate svoje srce. Vas partner vas mnogo voli, ali kada sazna za vas susret samo problemi vas ocekuju. Budite iskreni sa voljenom osobom, jer dugo ste zajedno i ne bi bilo posteno sa vase strane da joj samo tako okrenete ledja.

Istina je da i vas bivsi partner prema vama ima osjecanja, ali to nije ono pravo kao nekada. Dobro razmislite koji ce biti vas potez, jer sa jednim postupkom bi mogli izgubiti sve.

 

ZA BIKOVE KOJI SU SLOBODNI:

Mjesec novembar vam ne donosi neke posebne promjene kada je ljubav u pitanju. Istina je da cete vi uzivati u divnom drustvu, ali prava ljubav se nece desiti. Mozda je potrebno jos malo vremena , jer ni vi jos niste spremni za pravu ljubav. Vi cete ipak biti sretni sa sobom.

Stranice: 1 2