KINESKI VJESNICI SRECE: IZABERI JEDNOG I saznaj  da li ces  DO KRAJA GODINE da “PLIVAS u BOGATSTVU” !

KINESKI VJESNICI SRECE: IZABERI JEDNOG I saznaj da li ces DO KRAJA GODINE da “PLIVAS u BOGATSTVU” !

9. studenoga 2020. 0 By Maja

VJESNIK SRECE BROJ  1

Ti si osoba koja se nokada nije prestala nadato svojoj sreci. Bilo je trenutaka kada si mogao da dignes ruke od svega, ali ti se svoje srece nikada nisi zelio odreci. Mnogo si jaka osoba koja zna da se izbori za svoju srecu. Cesto ti to ne podje za rukom, ali ti uvijek pokusavas iz pocetka. Jako ti je bitno da se za svoju srecu sam izboris. Previse si ponosna osoba koja nikada nebi dozvolila da neko drugi odredjuje da ces ti biti sretan ili ne. Novac ti nije sve u zivotu, ali on ti je bitan jer bez njega ne mozes daleko da stignes.

Realna si osoba koja zna da se za sve u zivotu mora potruditi. Sve sto imas sam si stekao, jer ti zelis da se za svoju srecu izboris. Nisi pohlepan, ali za ono sto zelis da imas, zelis i da se potrudis. Do kraja godine tebe ocekuju velike promjene koje ti mozda nece donijeti najvece bogatstvo, ali one ce biti samo pocetak. Pred tobom je jedno novo radno mjesto koje ce ti dati mogucnost da napredujes u svojim ciljevima. Promjene stizu, i sa njima polako ali sigurno pocinje mnogo toga da se mijenja na bolje.

 

VJESNIK SRECE BROJ 2

Ti si osoba koja nikada posebno nije vjerovala u cuda, vec koja se je za svoju srecu pokusavala izboriti. Neko si ko zna da u zivotu nije uvijek sve onako kako zelimo, ali da se moramo ipak truditi. Ti nikada ne odustajes. Uvijek , pa i poslije najveceg pada ti ustanes i nastavis da se boris za ono sto ti je bitno.

Do kraja godine sudbina ce tvoju veliku upornost da nagradi. Tebe ocekuje jedan veliki novcani dobitak koji ce mnogo toga u tvom zivotu da promjeni. Pred tobom je velika sreca o kakvoj nisi mogao ni sanjati. Veliki novci tebe ocekuju, i ti ces imati sve sto pozelis. Mada si se uvijek borio za sve sto pozelis, ovaj put ce i sreca da ti pomogne da postignes mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2