Na OVA TRI ZNAKA ce MLAD MESEC imati NAJVECI UTICAJ – nakon njega vise NISTA NECE BITI ISTO!

Na OVA TRI ZNAKA ce MLAD MESEC imati NAJVECI UTICAJ – nakon njega vise NISTA NECE BITI ISTO!

14. studenoga 2020. 0 By Lala

 SKORPIJA

Nije ni cudo sto ce mlad mesec   imati uticaja na vas.   Pre svega zato sto        mlad mesec  ulazi  u vas znak.Ovo je vreme tokom kojeg cete shvatiti      na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. No, ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas zavisi  hocete li jednom raku dati sansu. On vas iskreno voli i nema nimalo sumnje  da    zeli na svaki moguci  nacin da vas   usreci. Ono sto je takodje jako bitno da kazemo jeste da  je jasno da ste mnogo patili u proslosti ali nema nimalo sumnje da dolaze dani tokom kojih ce sve doci na svoje.

Nemojte   se   brinuti, vi ste osoba koja je veoma jaka i osoba koja ce umeti iz svega da izadje kao pobednik.    Ovo bi itekako mogla da  bude prilika za ljubav i prilika tokom koje cete shvatiti da vam je zapravo sudjeno da budete srecni.       Tokom noci mladog meseca se sve moze promeniti u vasem  zivotu.

Vazno je samo da ne zaboravite   koliko vredite i da nastojite da slusate glas svog srca.

Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da ne trebate ni u kom slucaju da gledate u proslost. Jer, tamo se nista nije promenilo, niti ce se ikada promeniti.

Ako vam ponos ne bude na prvom mestu jako su velike sanse da bi ste mogli da   ostvarite svoje snove i da napokon budete iskreno srecni. Vi ste to i zasluzili, i u to nema nimalo sumnje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2