Izaberi SIMBOL i saznaj kakva BUDUCNOST te OCEKUJE!-Jedan je znak VELIKIH PROMJENA!

Izaberi SIMBOL i saznaj kakva BUDUCNOST te OCEKUJE!-Jedan je znak VELIKIH PROMJENA!

28. studenoga 2020. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja se je u zivotu uvijek trudila da postigne sto vise. Mnogo truda ulazes posebno u svoju poslovnu srecu, jer od te srece zavisi mnogo. Nikada sebi neces dozvoliti da neko drugi upravlja tvojim zivotom. Samostalna si osoba koja ne dozvoljava da se bilo ko petlja u tvoju srecu. Nije ti uvijek bilo lako, ali ni jedan poraz tebe nije mogao zaustaviti da se dalje boris. Bilo je trenutaka u kojima se je sve cinilo uzalud, ali ti si odlucio da se suprostavis sudbini. Osoba si koja sa svakim porazom samo postaje jaca.

Neko bi na tvom mjestu do sada odustao, ali ti si odlucio da se izboris za svoje mjesto pod suncem. Istina je da nije uvijek lako, ali ti nikada nisi ni ocekivao da ce ri samo lako biti. U tvojoj buducnosti ce biti jos padova, ali tebe isto tako i velika sreca ocekuje. Pred tobom je poslovna sreca koja ti je uvijek bila jako bitna. Ti ces postici mnogo, mada na tvom putu ka sreci nece uvijek biti lako. Ti ces u buducnosti postici sto si naumio, jer nikada neces odustati od svog cilja.

 

SIMBOL BROJ 2

Mnogo je razocarenja iza tebe, ali svaki od njih je tebe ucinio jakom osobom koja si danas. Mnogo si skromna osoba koja nikada nije zeljela posebno mnogo. Ali, za ono sto ti je bitno znas da se boris, jer samo ti odlucujes o svojoj sreci. Iza tebe su razna desavanja koaj ti nisu lako pala, jer tebe su izdali ljudi kojima si najvise vjerovao. Istina je da tvoj put nikada nije bio lak, ali ti si jaka osoba koaj nikada ne odustaje.

Pred tobom je buducnost kakvoj se nikada nisi mogao nadati. Uskoro ce se u tvom zivotu mnogo toga promjeniti na bolje. Simbol kojeg si izabarao sluti velikoj sreci kakvu nisi mogao ni zamisliti. Promjene koje prestoje donose ti novcane dobitke koji ce ti u zivotu mnogo pomoci. Pred tobom je jedna sretna buducnost u kojoj ce tebe samo velika sreca pratiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2