LJUBAVNI HOROSKOP za   29.NOVEMBAR:  Nekoga ocekuje ZANIMLJIV SUSRET ako bude KONTROLISAO SVOJU TVRDOGLAVOST!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29.NOVEMBAR: Nekoga ocekuje ZANIMLJIV SUSRET ako bude KONTROLISAO SVOJU TVRDOGLAVOST!

28. studenoga 2020. 0 By Lala

ŠKORPIJA

 

Škorpijama za vikend prijeti opasnost po zdravlje,tako da je za  vas danas najbolje da se ne nervirate zbog stvari koje ne mozete promeniti.Međutim, suprotnom polu privlačićete pažnju, jer ćete izgledati veoma strastveno. Škorpije u vezi trebale bi imati obzira prema partneru.

STRIJELAC

 

Pred strijelčevima je veoma zanimljiv dan . Moguće je da ćete biti iznenađeni poklonom od drage osobe bilo da ste u vezi ili ne. Sa svih strana sipaće razna iznenađenja. Uzivaćete ćete u ljubavi u danima koji su pred vama.

 

JARAC

 

 

Jarčevi će biti izloženi  brojnim napadima, ali oni će to sve stojećki prihvatiti i biti podrška svom okruženju. Iz bezizlazne situacije će pronaći izlaz i na ljubavnom planu i poslovnom, a u tome će im pomoći njihova racionalnos

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

 

Vodolije će danas sresti bivšu ljubav. One koje nisu u vezi tu ljubav mogle bi da obnove, a za one u vezama prijeti svađa sa partnerom zbog ljubomore. Probudiće se stare emocije. Pazite da poslije ne zapadnete u depresiiju.

 

RIBA

 

Skromnost ovog znaka ovaj vikend može lako prerasti u pohlepu. U želji za dominacijom može doći do gubljenja nekih starih poznanstva. Pazite da ne uvrijedite nekog do koga vam je stalo, posebno ako ste u vezi.

Stranice: 1 2