DRAGE RIBE.  tokom DECEMBRA nista nece biti ISTO u vasim  zivotima –  evo kakve vas PROMENE OCEKUJU!

DRAGE RIBE. tokom DECEMBRA nista nece biti ISTO u vasim zivotima – evo kakve vas PROMENE OCEKUJU!

2. prosinca 2020. 0 By Maja

LJUBAV

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je mjesec u kojem cete vi uzivati u ljubavnoj sreci.Mnogo toga se je desavalo u zadnje vrijeme, ali vi ste sve probleme uspjeli da rijesite. Mada vama se ponekad cini kao da partner ne doprinosi mnogo vasoj sreci, tu se varate.

Vas partner cesto ne zna kako da pokaze svoja iskrena osjecanja, ali jedno je sigurno, a to je da ste vi mnogo voljeni.

U ovom mjesecu vas partner ce vam to dokazati kada se najmanje budete nadali. Pred vama je jedno predivno iznenadjenje od strane voljene osobe koje ce vas mnogo usreciti. Vama je ljubav cijeli mjesec sudjena, jer vas partner ce se potruditi da vi budete samo sretni.

ZA SLOBODNE RIBE:

Jedna osoba ne moze da prestane da misli na vas. Mnogo znacite nekome ko vas cev dugo potajno obozava. Mada vi jos uvijek niste spremni za nesto novo, sa ovom osobom bi sve moglo da vam krene na bolje.

Pred vama je velika ljubav, samo ukoliko je budete prepoznali. Proslost vam ne donosi nista, ali ipak vas vuce sebi.

Morate da  pocnete da gledate naprijed i da proslost ostavite iza sebe. Jedna osoba bi za vas ucinila sve, ali vi ljubav kao da ne zelite nikome drugom da pruzite. U ovom mjesecu morate da donesete vaznu odluku kada je vas privatni zivot u pitanju, jer  mnogo toga bi moglo da se promjeni na bolje.

 

ZDRAVLJE

Vase zdravlje vas odlicno sluzi, i vas nikakvi problemi ne ocekuju.

Stranice: 1 2