LJUBAV, NOVAC ili SUZE – IZABERI SLIKU i saznaj STA TE CEKA do KRAJA 2020-te!

LJUBAV, NOVAC ili SUZE – IZABERI SLIKU i saznaj STA TE CEKA do KRAJA 2020-te!

10. prosinca 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

U zadnje vrijeme mnogo toga ti nije islo onako kako si ti to zamisljao. Kao da ti je sreca okrenula ledja , jer mnogo toga ti je islo naopako. Ipak, nikada nisi bio osoba koja je tako lako odustajala, jer ti se i dalje za svoju srecu boris.

Nisi u zivotu naucio da odustanes kada postane tesko, jer ti si uvijek morao da izadjes na kraj sa velikim zivotnim izazovima. Mada ti nije uvijek lako, ti pronadjes put da na neki nacin budes sretan.

Ne dozvoljavas da tuga upravlja tvojim zivotom, jer ti zelis da budes samo sretan.

Osoba si koja uvijek bira srecu, mada ti ona vjesto okrece ledja. Nazalost nista drugacije nece biti ni do kraja ove godine. Ponovo ces morati da se suocis sa velikim problemima, ali i jednim velikim razocarenjem.

Do kraja godien tebe ocekuju suze, ali za te suze ce biti odgovorna osoba kojoj mnogo vjerujes. Zivot te jos jednom stavlja na veliku probu, ali kao i uvijek ti ces da prkosis sudbini. Jaka si osoba koja ce pronaci put ka svojoj sreci.

 

SLIKA BROJ 2

Ljubavna sreca je tebi uvijek bila na prvom mjestu. Uvijek si se borio za veliku ljubav, ali tvoja zadnja veza ti je samo razocarenja donijela. Ipak, to nikada nije znacilo da ces ti prestati da se nadas iskrenoj ljubavi.

Osoba si koja zivi za ljubav, i koja joj nikada nece okrenuti ledja. Za tebe je ljubav sve u zivotu, jer ti si neko ko za ljubav zivi.

Mada su velika razocarenja iza tebe, ti u svoju ljubav vjerujes, i njoj se iskreno nadas.

Do kraja godine tebe ocekuje nesto predivno. Pred tobom je susret sa tvojom srodnom dusom koji ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. Velika ljubavna sreca tebe ocekuje, jer ti ces do kraja godine da sretnes ljubav svog zivota.

Nikada nisi prestao da vjerujes u veliku ljubav, i ona ce tebe napokon da pronadje. Prava ljubavna idila je pred tobom koja cete mnogo usreciti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2