Ovaj 14. DECEMBAR ce   PROMENITI  zivote   OVIH znakova – moraju da se SUOCE SA ISTINOM, i TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

Ovaj 14. DECEMBAR ce PROMENITI zivote OVIH znakova – moraju da se SUOCE SA ISTINOM, i TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

11. prosinca 2020. 0 By Maja

BIK

Vi vazite za osobu koja nastoji uvijek da se vodi samo sa istinom, ali i vama se mogu desiti greske zbog koji se mnogo kajete. Kada je ljubav u pitanju, iskrenost vam je na prvom mjestu, ali neke greske koje ste napravili ne mozete vratiti. Ljubav voljene osobe je vama sve u zivotu i vi nikada ne biste isli na rizko da povrijedite osjecanja osobe koju volite. Ali,  upravo to ste ucinili ovog 14.-tog decembra sve dolazi na vidjelo. Vas partner je saznao sve , i vi cete se morati suociti samo sa istinom.

Neke greske iz proslosti vi biste rado promjenili, ali to nije moguce. Vrijeme je da budete sasvim iskrni prema voljenom bicu, jer ovaj datim u vas zivot donosi veliku promjenu koje ste se plasili. Vas partner je saznao da niste uvijek bili iskreni , i sada je vrijeme da istini pogledate u oci. Mada se nadate da ce vas partner pokazati razumijevanje za vase postupke, naprotiv on je samo i previse razocaran. Pred vama je dan u kojem ce se desiti nesto cemu se nikada niste mogli nadati.

Vasa voljena osoba ce napraviti jedan korak koji vam se nece dopasti, ali vi necete moci mnogo utjecati na tu odluku.

Vas partner se vec dugo bori da neistinom , ali ovaj put ce odluka koju ce donijeti mnogo da vas povrijedi. Pred vama je sve sudeci raskid koji ce vam jako tesko pasti. Mada se vi zbog svojih gresaka mnogo kajete, sada je kasno.

Vas partner vas mnogo voli, ali preko nekih stvari prosto ne moze i ne zeli da predje. Vasa ljubav ce biti pred jednom velikom probom , ali ukoliko se vise potrudite mozda vam voljena osoba u narednom periodu i oprosti.Nece vam biti lako, ali istinu ste voljenoj osobi morali reci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2