Lav se  GORKO KAJE,  Vaga  SPREMNA NA SVE,  a  zadnji dani godine ce biti   SAVRSENI za  osobe rodjene u OVIM znacima!

Lav se GORKO KAJE, Vaga SPREMNA NA SVE, a zadnji dani godine ce biti SAVRSENI za osobe rodjene u OVIM znacima!

26. prosinca 2020. 0 By Maja

BIK

U zadnjim danima ove godine, vama ce mnogo toga da podje za rukom. Posebno na poslovnom polju necete za probleme znati, jer vama slijede dani u kojima ce vas samo sreca pratiti. Vrijedna ste osoba koja je znala da se izbori za sebe, i to ce vam se pred sam kraj godine i  isplatiti.

Pred vama su velike promjene koje ce vama biti od velikog znacaja. Poslovna sreca je vama tako blizu, jer vama polazi za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san. Vi cete imati veliku srecu, jer u zadnje vrijeme je sve izlgedalo kao da vam nikada nece krenuti na bolje.

Ipak, nadu nikada niste gubili jer vi ste odlucna osoba koja zeli da se izbori za sebe.

Pred vama su velike promjene koje ce vam biti od velikog znacaja. Novcani dobici su pred vama koji vam dolaze u pravi cas ,jer novac je vam apreko potreban. Velika sreca vas prati koja ce uz vas i ostati. Vrijeme je bilo da vas sreca pogleda, jer mnogo truda ste ulozili u svoju poslovnu karijeru.

Dolaze vam sretni dani u kojima cete vi iskreno uzivati. Ovo je savrsn period za vas u kojem ce vam sve polaziti za rukom.

 

LAV

Neke greske koje ste napravili necete moci ispraviti, ma koliko se vi trudili. Mnogo se kajete zbog nekih postupaka, ali vasa voljena osoba ne zeli da vam oprosti. Mada ste cinili sve za tu ljubav, jedna greska je unistila sve. U zadnjim danima u ovoj godini velike su sanse da ce doci do raskida.

Vas partner vas mnogo voli, ali on preko nekih vasih postupaka prosto nece moci preci. Vama je ljubav uvijek bilaod velikog znacaja, ali pred vama su dani u kojima cete se morati suociti sa velikim razocarenjem. Vas partner je uvijek samo zelio istinu, ali tu istinu od vas nije dobio. Mozda jos nije kasno da se sve promjeni na bolje, ali sanse su veoma male da ce vas sretne zvijezde pogledati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2