TOKOM PRAZNIKA:  Vodolija NAJSRECNIJA,   Devica ce DOBITI PARE, a   evo ko ce PRONACI LJUBAV svog   zivota!

TOKOM PRAZNIKA: Vodolija NAJSRECNIJA, Devica ce DOBITI PARE, a evo ko ce PRONACI LJUBAV svog zivota!

26. prosinca 2020. 0 By Maja

OVAN

Tokom praznika vi cete biti sretniji nego ikada. Pred vama ce biti prilika da upoznate jednu predivnu osobu.

Necete joj moci odoljeti i vama slijedi pocetak jedne nove ljubavi. Bili u vezi ili ne ,osoba koju cete tokom praznika upoznati ce vas toliko oduseviti da cete zaboraviti na sve.

 

BIK

Vi ste zadovoljni sa desavanjima u zadnje vrijeme, ali bivsa ljubav vam ne da mira. Jedan njen poziv ce mnogo toga da promjeni.

Vi ste sretni i zadovoljni u vasoj vezi, ali bivsa ljubav ce vas tokom praznika zeljeti nazad u svoj zivot.

 

BLIZANCI

Sreca je pred vama , jer vi tokom praznika dobivate jedan poziv koji ce vas mnogo usreciti. Vas posao je u pitanju, i vi dobivate vijesti kojima ste se i nadali.

Velika srec je pred vama, jer u novu godinu cete uci ouni samopouzdanja i nade da ce vam krenuti na bolje. Ne brinite se, krenuce vam onako kako ste  to zamisljali.

 

RAK

Na prvom mjestu je ljubav, pa onda sve ostalo. Vi cete tokom praznika da uzivate u svojoj ljubavnoj sreci kao nikada do sada.

Ljubav vam daje veliku snagu, i vi cete biti samo sretni. Poslovne brige cete ostaviti u stranu, jer pred vama je samo ljubavna idila.

 

LAV

Kao da sami sebi ne date mira. Mada imate priliku da se opustite i da uzivate sa dragim ljudima, vi birate da mislite o poslovnim obavezama.

Posebno vise paznje morate da pruzite voljenom bicu, jer vas partner nije zadovoljan sa situacijom koja trenutno izmedju vas vlada.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca vam je posebno naklonjena, jer vama jedna osoba priznaje svoju ljubav. Niko sretniji od vas nece biti, jer tome ste se dugo nadali, ali zadrzali ste tu tajnu za sebe.

Pred vama je pocetak jedne nove ljubavi koja ce vas mnogo usreciti.

Jedan veliki novcani dobitak kojeg cete dobiti cini vasu srecu kompletnom. Veliki ste sretnik.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2