STRELAC- ljubavni horoskop za 2021.-u: AKO  ZELITE da BUDETE  SRECNI onda MORATE PRECI PREKO SVOG PONOSA!

STRELAC- ljubavni horoskop za 2021.-u: AKO ZELITE da BUDETE SRECNI onda MORATE PRECI PREKO SVOG PONOSA!

30. prosinca 2020. 0 By Lala

STRELCI u vezi, ce u narednoj 2021.-oj godini, imati obilje stvari koje imse nece svidjati. Ne da ima se nece svidjati, neke im mnoge stvari nece ici na ruku.

Zelecete da se i dalje osecate dominantno, i da bude te diktator svojih zelja. Pred svojim zeljama necete zastajati, nego cete ici da ih ispunite sebi, jos od samoga pocetka godine.

Zelja vam je da se provodite za praznike, i to vam niko nece  osporiti.

Kako prolece bude dolazilo blize, vase ce se zelje preusmeriti na jedno bice. Ono, koje ce osvojiti vase srce, a vi cete njemu dokazasti da vam je stalo. Imacete brojne suparnike, a oni ce u vama izazvati jak osecaj ljubomore. Sve do leta, vi cete se nekako ustrucavati da je ispoljite, ali cete stalno prigovarati.

Vasem partneru ce to biti vec previse, osecace da ga pravite nevernim, i da je granica medju vama poverenje. Stalno cete upadati praveci ljubomorne scene, a kasnije necete hteti da se izvinete.

Vi u toj vezi mozete biti srecni, jer ste sa srodnom dusom. Ali samo pod jednim uslovom! To  je da budete manje ljubomorni, ili da naucite da se odnos zasniva na greskama i prastanjima.

Valda je ljudski i prastati, a vi nikako da naucite da se morate izvinuti.

Ako zelite da budete srecni,onda morate preci preko ponosa, i biti spremni da priznate kada pogresite, bilo iz straha od gubitka, ili tek ponosa radi!

Stranice: 1 2