MESECNI HOROSKOP za JANUAR: BIKOVI, vi cete u JANUARU biti pod ZASTITOM ZVEZDA – niko vam nista NECE MOCI!

MESECNI HOROSKOP za JANUAR: BIKOVI, vi cete u JANUARU biti pod ZASTITOM ZVEZDA – niko vam nista NECE MOCI!

1. siječnja 2021. 0 By Lala

LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Vrlo je vazno da kazemo da  januar nece biti mesec tokom kojeg cete   uzivati kada je ljubav u pitanju.

Istina je da vi jako zelite  da imate nekog u svom zivotu ali su jako male sanse da ce do toga doci. Sto pre se sa tim pomirite, to bolje po vas.

Januar bi trebalo da  bude  mesec tokom kojeg cete   imati    priliku da se dokazete na poslu. Shodno tome,  trebali bi ste da se posvetite tome jer vam na polju    emocija bas i nece ici.

Ako je avantura ono sto zelite, znajte da su mogucnosti za to velike.

Imacete priliku da se zabavite ako je flert ono sto vam je u ovom   trenutku  vazno. No, ako ipak zelite pravu ljubav i nekog ko ce vas iskreno  voleti.. Onda sacekajte. Januar nece biti mesec za ljubav.

 

AKO STE U VEZI:

Ono sto je jasno jeste da cete tokom januara moci da  uzivate. Imacete kraj sebe osobu koja je spremna  na sve kako bi  vas usrecila. Nema nimalo sumnje da je voljenoj osobi do vas jako stalo. I   samo je vazno da   uzivate u tome sto imate jer nema nimalo sumnje da     je to ono sto vam  treba za srecu.

Ljubav ce  itekako da greje vase srce tokom sledecih nekoliko sedmica. Jedino sto  je vazno da dodamo jeste  da ne smete  da  dozvolite da se ljubomora umesa u vas odnos.To je svakako     veza koja je zdrava i nema razloga da razmisljate  o tome da li vam je voljena osoba verna. Itekako jeste.

ZDRAVLJE:

Ono sto moramo da kazemo jeste da sto se tice zdravlja ne treba da brinete.

Sve ce doci na svoje   i vi cete tokom  januara moci da se pohvalite  sa    vasim zdravljem.

Ali to ne znaci da treba da se opustite. Naprotiv. Cuvajte ono sto imate.

Stranice: 1 2