MESECNI HOROSKOP za JANUAR: LAVOVI,  ako   PREDJETE preko SVOG PONOSA,  JANUAR ce vam biti PREDIVAN!

MESECNI HOROSKOP za JANUAR: LAVOVI, ako PREDJETE preko SVOG PONOSA, JANUAR ce vam biti PREDIVAN!

1. siječnja 2021. 0 By Maja

Donosimo vam detaljan horoskop za sve osobe rodjene u znaku lava. Vrijeme je da vas velika sreca pogleda.

LAV

POSAO

Ambicije vam nikada nisu bile nepoznate. Jaka ste osoba koja se bori za svoje poslovne ciljeve, mada vam nine uvijek lako. Vrijedni ste i oslucni kada je posao u pitanju, ali na polju finansija vam nije sve islo onako kako ste zamisljali.

Problemi sa novcem vas vec duze vrijeme prate, ali vi nikada niste smanjili vas poslovni tempo. Odlucni ste da cete uspjeti ma  koliko tesko ponekad bilo.

Ne mozemo reci da ste uvijek donosili ispravne odluke, ali vi ste pokusali da ispravite svoje greske koliko ste mogli.

Mada vam zadnji period nije donio veliku srecu, vrijeme je da se u ovom mjesecu neke stvari promjene na bolje. Vama ce naime poci za rukom da ostvarite jedan poslovni cilj koji ce vam biti od velikog znacaja.

Pred vama je mjesec u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom kada je novac u ptanju. Vrijeme je da vam krene na bolje, i mjesec januar donosi ocekivanu srecu. Novcani dobici vas ocekuju koji ce vam pomoci da rijesite neke probleme koji vas vec odredjeno vrijeme prate.

Veliki ste sretnik u ovom mjesecu, ali za svoju srecu se nikada niste prestali boriti.

 

LJUBAV

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Ovaj mjesec donosi srecu koja u zadnje vrijeme i nije bila toliko prisutna u vasem zivotu. Problemi na polju ljubavi su od vas zahtijevali mnogo, ali za svoju srecu ste se borili.

Nista ne prepustate slucaju, vec pokusavate da rijesite probleme koji vas zadese. Mnogo ste voljena osoba , jer vasem partneru ste vi sve u zivotu.

Ponekad vam se tako ne cini, ali vas partner itekako zna da cijeni sve sto cinite za vasu vezu.

Mjesec januar ce biti veoma sretan mjesec kada je ljubav u pitanju. Vi cete sa voljenom osobom uspjeti da rijesite probleme koj isu vas pratili. Sreca kuca na vas vrata, i vi necete dozvoliti da vam bilo ko narusi harmoniju i lijepe dane koji su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2