SKORPIJA  – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2022. godinu:     U PRVOJ POLOVINI godine cete UPOZNATI nekog ko ce vam PROMENITI CEO SVET iz korena!

SKORPIJA – LJUBAVNI HOROSKOP za 2022. godinu: U PRVOJ POLOVINI godine cete UPOZNATI nekog ko ce vam PROMENITI CEO SVET iz korena!

1. siječnja 2021. 0 By Maja

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Iz vas je jedna godina u kojoj vam nisu cvjetale ruze u ljubavi. Osoba ste koja prosla kroz veliko razocarenje, ali koja se svojoj ljubavnoj sreci nikada nije prestala nadati.

Ljubavna sreca vam je okretala ledja, ali nije vasa krivica sto ste svoje dobro srce poklonili pogresnoj osobi. Ova godina vam je dokazala da neko nije znao da cijeni vasu iskrenu ljubav, ali takva osoba na vasoj strani nema sta da trazi.

Vama je ipak sudjena velika sreca, jer vi cete u prvoj polovini naredne godine da upoznate svoju pravu ljubav. Osobu koja je vama uvijek bila sudjena, ali sudbini je trebalo malo vise vremena da spoji vase puteve.

Pred vama je susret koji ce vas cijeli zivot iz korijena promjeniti, jer vi upoznajete svoju srodnu dusu.

Pred vama je velika ljubavna sreca sa osobom koja ce vasu iskrenu ljubav znati da cijeni. Nikada se niste prestali nadati velikoj ljubavi, i upravo ta velika ljubav ce vama da se desi.

Bicete sretni kao nikada do sada, jer ljubav koju cete upoznati mijenja sve na bolje.

Vas zivot se mijenja u jednom boljem pravcu koji ce vam samo veliki ljubavnu srecu donijeti.

Pred vama su mjeseci ispunjeni velikom srecom kojoj ste se uvijek potajno nadali. Dolazi vam godina najvece ljubavi koja ce vam samo srecu donijeti.

Stranice: 1 2