Slika koja te  NAJVISE PRIVLACI  otkriva tvoju   NOVCANU  SUDBINU  u  ovoj godini !-BIRAJ  PAZLJIVO  jedna  je  ZNAK  da  ce  te  stici  SIROMASTVO!

Slika koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva tvoju NOVCANU SUDBINU u ovoj godini !-BIRAJ PAZLJIVO jedna je ZNAK da ce te stici SIROMASTVO!

14. travnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja se mgo trudi da se ostvari na poslovnom polju, ali isto tako si neko ko ne obraca mnogo paznje na svoje novcane izdatke. Zivis punim plucima, i ono sto ti se dopadne , ti sebi pokusavas priustiti. Mada mnogo cinis kako bi ti bilo bolje, ipak nisi osoba koja umije da stedi novac. Novac kojeg tesko zaradis, jos brze potrosis. Slika koju si izabrao sluti velikom siromastvu ukoliko nesto ne promjenis.

U ovoj godini moze mnogo toga da se desi, mozes da postignes mnogo, ali isto tako da izgubis mnogo.

Neke svoje navike moras da promjenis ukoliko zelis da te zaobidje siromastvo koje ti slika koju si izabrao sluti. Pred tobom je godina puna izazova, ali ti nikada nisi mnogo obracao paznju na upozorenja da bi mogao ostati bez novca. U ovoj godini ti si kovac svoje srece i samo ti ces moci da odlucis hoces li ostati bez novca ili ne.

 

SLIKA BROJ 2

Tvoja novcana sreca je uvijek zavisila samo od tebe. Osoba si koja mnogo cini kako bi ostvarila svoje ciljeve. Poslovna sreca je tebi od velikog znacaja, jer mnogo si u zadnje vrijeme loseg prosao. Novcana sreca ti nije uvijek bila naklonjena, ali ti si se uvijek trudio da postignes ono sto zelis. Osoba si koja se vrijedno bori za svoju srecu, i koja nikada nece odustati. Iza tebe mozda jesu teska vremena, ali pred tobom je godina u kojoj ces imati mnogo poslovne srece.

Pred tobom su novcani dobici koji ce ti biti od velikog znacaja. Velike promjene slijede koje ce ti donijeti velike novce.

Ti ces u ovoj godini imati mnogo srece na poslovnom polju, jer tebe ce velika poslovna sreca pogledati. Dolazi vrijeme u kojem se sve mijenja  i ti ces ostvariti novcane dobitke koji ce ti biit od velike  koristi. Velike promjene  su pred tobom , ali sreca koja dolazi i tebe ce ostaviti bez teksta. Vrijeme je da se kolo srece okrene prema tebi i da ti donese srecu koju si iskreno zasluzio. Novcana sreca tebe u ovoj godini nece zaobici, ali tu srecu si iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2