Izaberi zeku i otkrij sta ti donosi naredni mesec-NOVAC, LJUBAV ili SRECU?

Izaberi zeku i otkrij sta ti donosi naredni mesec-NOVAC, LJUBAV ili SRECU?

14. travnja 2022. 0 By Lala

Postoji verovanje da je zeka simbol darova, i da ti darovi donose samo lepe vesti.

Bas kako donose i lepe vesti, tako donose i sitne radosti, pa se nadamo da ce se i svakom od nas pojedinacno doneti samo lepo. Potpuno je  nebitno sta, ali je bitno da je lepo i da sve bude kako i ocekujete da bude.

Jedni ljudi uvek zive samo za novac kao najvece blago i takvi svoj zivot podredjuju samo novcu. Jednostavno osecaju da ne bi znali funkcionisati bez  njega.

Drugi zive samo  za ljubav, nadajuci se da ce ima se  ispuniti ljubavni snovi i da ce imati emotivnu srecu.

Imate sansu da saznate sta je ono sto vas ocekuje narednog meseca i koje ce vam zivotno polje biti najbolje i najnaprednije.

Izaberi jednog zeku i saznaj…

AKO STE IZABRALI ZEKU BROJ 1

Vec ste dugo zaljubljeni u nekoga ko vas  jos uvek ne voli, ili bar vas ne voli onako kako vi to zelite ili kako ocekujete. Vasa ljubav  ce da bude sve jaca i jaca, i da raste, sve vise i vise.

Od susreta sa jednom osobom, osetili ste da se radja posebno osecanje  i da slede dani iscekivanja da se vrate ljubav za ljubav i da vasa osecanja budu uzvracena.

Za sada se oboje drzite na odredjenoj distanci i bez  veceg izjasnjavanja.

Svoja osecanja drzite za sebe, jos ih samo gajite. Vreme pred vama ce biti trenuci koji ce doneti priznanje ljubavi. I bilo je vreme da se uzvrate osecanja  i da cvetate od srece.

U svakom slucaju vasa ce ljubav da napreduje i da bude jako lepa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2