Ovnovi spremite se za VELIKU SRECU, Bikovi cuvajte se LAZNE LJUBAVI, a jedan zodijak neka   OCEKUJE VELIKE NOVCE!

Ovnovi spremite se za VELIKU SRECU, Bikovi cuvajte se LAZNE LJUBAVI, a jedan zodijak neka OCEKUJE VELIKE NOVCE!

20. siječnja 2021. 0 By Maja

Ovnovi ce biti sretniji na svim poljima njihovog zivota. Bikovima ce srce biti slomljeno, a Vodolija ce da se pronadje u velikoj novcanoj sreci.

OVAN

Vi ste zodijak koju je uvijek nastojao da ostvari ono sto je zamislio. Koliko god tesko bilo , vi ste odlucni da cete se izboriti za svoju poslovnu , ali i privatnu srecu. Osoba ste koja je  uvijek znala sta zeli, i mada vam sreca nije uvijek bila naklonjena, vi niakda niste zeljeli da osistanete. Iza vas su desavanja koja su vam jako tesko pala, jer vi ste imali velike planove kada je vas posao u pitanju. Imali ste i velike ambicije ali na kraju vam mnogo toga nije polazilo za rukom. Nikada cne padate u ocaj, vec se borite da iz svoje situacije izvucete najbolje.

Osoba ste koja je uvijke ponosna i koja nikada nece prizanti pa i ako vam u zivotu ne ide onako kako ste zamisljali.

Pred vama su clike promjene kada je vas posao u pitanju, jer vas ce uskoro poceti velika sreca da prati. Vi cete postici nesto cemu se ni sami niste mogli tako nadati. Vi cete postici mnogo, ali i na privatnom polju vaseg zivota sve ce da vam krene na bolje. Sreca vas ocekuje a vi cete sigurno znati kako da u njoj uzivate .Mnoga desavanja koja vas ocekuju samo ce vam biti od velike koristi. Vi cete biti sretni na svim poljima vaseg zivota.

 

BIK

Vi ste vjeran i odan partner koji nikada nije ni pomislio da prevari voljenu osobu. Osoba ste koja vjeruje u ljubav u svakoj situaciji. Vi ste bice koje voli cijelim srcem i koje se nikadanece odreci osobe koju voli. Sreca je  vama do sada bila koliko toliko naklonjena, ali to ce uskoro da se promjeni. Vi cete u narednom periodu da sretnete jednu osobu u koju cete se na prvi pogled zaljubiti.

Jos na samom pocetku vase veze vi cete imati neke sumnje, ali bicete toliko zaljubljeni da necete poslusati sami sebe.

Upravo zbog toga vama slijedi jedno veliko razocarenje, jer osoba u koju cete biti ludo zaljubljeni samo ce se igrati sa vasim osjecanjima. To ce vam jako tesko pasti, jer mada ce vas od starta pratiti sumnje vu cete se ipak nadati da ce vasa veza krenuti na bolje. Nazalost to se nece desiti, i vi cete se pronaci u velikoj tuzi koja ce vam slomiti srce. Svakako ste zasluzili nesto bolje, nekoga boljeg u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2