Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA TVOJU SUDBINU do KRAJA ZIME!-Biraj pazljivo jer jedna je ZNAK VELIKE LJUBAVNE BOLI!

Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA TVOJU SUDBINU do KRAJA ZIME!-Biraj pazljivo jer jedna je ZNAK VELIKE LJUBAVNE BOLI!

1. veljače 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja uvijek nastoji da ostvari svaki svoj cilj. Ma koliko ponekad tesko bilo ti nikada od svojih planova neces odustati. Uvijek si se borio za svoju srecu , i u trenucima kada se je sve cinilo uzaldno. Nikada se neces odreci svoje srece jer ti si bice koje se bori, uvijek i bez imalo straha od poraza. Poslovna sreca bi tebi tako dobro dosla, ali u zadnje vrijeme kao da te je u inat zaobilazila. Ipak ti se trudis i ne odustajes od svojih planova.

Do kraja zime tebi ce poci za rukom da ostvaris jedan veliki poslovni san koji ce u tvom zivotu mnogo toga da promjeni. Pred tobom je poslovna sreca kakvoj se  ni sam nisi mogao nadati. Novac do kraja zime tebi nece prestavljati problem, jer ti ces imati toliko srece da ces se i sam cuditi. Ipak mnogo si ti tome doprinjeo da te poslovna sreca pogleda jer nisi zelio da odustanes od svog cilja i kada su ti svi govorili da neces uspjeti. Vjerovao si u sebei u najtezim vremenima i kraj zime donosi rezultate kojima si se i nadao. Veliki si sretnik kada je novac u pitanju.

 

SLIKA BROJ 2

Bice si koje vjeruje u svoju ljubavnu srecu i koje se za istu tu srecu uvijek bori. Vjeran si i odan partner koji mnogo cini da bude sretan. Iza tebe su ljubavna razocarenja , ali uspio si da se izboris sa svakim od njih. Trenutno si sretan u ljubavi, ali nazalost do kraja zime da se promjeni. Voljena osoba ce tebe razocarati kao niko do sada, i ti ces donijeti jednu odluku koja ce promjeniti sve.

Bolan raskid je pred tobom jer ti preko nekih desavanja prosto neces moci preci. Ljubavna sreca do kraja zime tebi okrece ledja, i mada ce tebe to mnogo boli kostati ti ces pronaci snagu da seve prebrodis. Sa tvojim osjecanjima i povjerenjem nema igre, ma koliko ti nekoga volio. Pred tobom su velike promjene na polju ljubavi poslije kojih nista vise nece biti isto. Ali ti ces vrlo brzo shvatiti da si donio pravu odluku, jer i sam znas da si u ljubavi zasluzio mnogo vise.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2