OVE prve dane  februara ce OBELEZITI PROSIDBA-ovaj znak zodijaka ce shvatiti da je ludo voljen!

OVE prve dane februara ce OBELEZITI PROSIDBA-ovaj znak zodijaka ce shvatiti da je ludo voljen!

1. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama je vreme da se resite kuda cete poci. Na vama je da donesete neke odluke, i moracete zaista da ih resite. Vise nema odlaganja, pa sta god da resite. Dato vam je da resite neke stvari i ove sedmice morate resiti sta cete.

 

BIK:

Vasa ljubav ce se morati  korigovati i biti na nivou. Od vas se ocekuje da budete razboriti i da realno  uticete na promene.Morate se izjasniti i sta hocete i sta planirate. Partner mora da vam da do znanja sta i on ocekuje od vas.

 

BLIZANCI:

Necete se radovati nekim stvarima ali ce vas one nauciti  da budete realista.Vasa emotivna slika nije zadovoljavajuca, ali morate je prihvatiti. Sta  god da se zbiva, orate da prihvatite. Nema bezanja od istine, cak i da mozete pobeci.

 

RAK:

Vi ste jako zadovoljni svojom emotivnom vezom. Prvi dani ovog meseca ce uciniti da budete jos zadovoljniji. Sledi vam prosidba, a to ce vas jako iznenaditi. Ono sto sledi, bice dokaz  vase ocigledne srece.

 

LAV:

Vasa ljubav nije nesto cime se mozete pohvaliti. Od vas se ocekuje da budete  mnogo pozrtvovaniji n polju emocija. Stalno se radujete  jednoj osobi a ne cinite nista da budete sa njom. Pokazite cistu volju da budete skupa, vi licno a ne sve preko  posrednika.

 

DEVICA:

Niste sigurni ni jedno, ni partner, ni vi, sta se ocekuje od vase veze. Za sada moze da traje i ovako, ali je dosta monotona. Sebe morati ojacati sa zeljom koja vas nosi, i pokazati da zelite da ojacate vezu.Necete moci sami, nista da ucinite, mora i vas partner pokazati zelju da uspete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2